Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś tam.

podoba mi się...

Polecane posty

Gość ktoś tam.

... że nikt nie napisał nic w nowym temacie alayki pół godziny od założenia, to znaczy, że każdy ma ją w dupie :)

Jestem tak piękna że może jak mi jej ubędzie to trochę spokornieje i stane się AngelAla ;)

Ciesz się , bo jakbyś zobaczył to już dawno byś gładził węgorza :)

I tak trzepiesz więc dla Ciebie zero różnicy :) Tylko ja już nie mogę myśleć ile to spermy na mój fejs poszło

Nie ma różnicy ... bo to monitor po policzkach dostaje a nie ja

no to jak chcesz to można się dogadać i nie będzie monitor tego oglądał :P

Tak? to opowiedz co masz do zaoferowania a ja przeanalizuje czy warte grzechu to jest ?

Ja pierrdolę, Lewus, przestań biadolić, bo wcale nie jesteś takie najbrzydszy. :O 🖐️

Chooj z wyglądem... sama ocenie (alayka85@o2.pl) tu raczej o sprawności psycho-fizycznej dyskutujemy !

Facet nie musi być piękny. Piękny facet = ciota. :classic_cool: Co najwyżej może być przystojny i wierz mi, gdybyś spiął poślady i zamiast biadolić na forumie wyszedłbyś do ludzi to na pewno prędzej czy później oczarowałbyś jakaś miłą dziewczynę.

co do psychiki to ja niezwykle spokojny człowiek, cierpliwy, ciężko mnie zdenerwować także psychika jest ok. co do sprawności fizycznej to nie mogę nic obiecać bo nie wiadomo jak z tym będzie :P

Przy mnie musisz mieć psychikę z tytanu ... yyy... a Ty posladków nie spinasz? Nie pierrdool że jesteś kaleką na wózku inwalidzkim a net to Twoje jedyne okno na świat 😭

Kaleka inwalida wózek ... tak ciężko to złożyć do kupy ?

Ok zobaczyłam ... niestety mój drogi nie wiem czy powinnam publicznie ale z opisu wydajesz się być bardziej atrakcyjny a w rzeczywistości dostałam strzała w prawe oko ... ja niestety jestem zbyt piękna dla Ciebie więc nici z ruchanka 😭 wiesz jest taka zasada że piękni ludzie z pięknymi chodzą po salonach przeciętni z przeciętnymi stoją w korytarzu :) Za wysokie progi na Twoje nogi i kurva te takie ;) Nie mogę z Tobą rozmawiać bo mam jeszcze od średniowiecza uprzedzenia klasowe :classic_cool: Nie bierz tego osobiście i nie skacz z bloku ... może jak oślepnac zostania mi dane to Cie odwiedze po pielgrzymce :D

Jak do 30-tki nikogo nie znajdziesz to później KAPLICA !

Po znajomosci załatwie Ci torbę na rył i wystrugam trumnę