Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katjaa

Idzie wojna?!

Polecane posty

Mam niepokojące wiadomości. Iran właśnie odpalił rakiety kiedyś czytałam ,że ma być III wojna światowa w lipcu 2012. Czy już się rozpoczęła? Jak myślicie? Ja się zaczynam bać , chce żyć w pokojowym świecie bez przemocy.

Gość Q_Ń
linka daj

Gość ddsstertertertertertet35635345
a gdzie to wyczytalas ze odpalil rakiety ????

Gość to tylko ćwiczenia
wojskowe normalne i buńczuczne mowy polityków

Gość dda3333444
to tylko manewry

Gość Mgmgm
To tylko manewry. KARNY KUTAS ZA WPROWADZENIE W BLAD

Gość agusia md
Iran nie jest groźny. to gudłaje stanowią prawdziwe niebezpieczeństwo dla pokoju na świecie.

Gość JestemZRembertowa
Przecież to oczywiste, że III wojna światowa zacznie się w najbliższych dniach!!! Druga Pieczęć została już otwarta !!! Trzecia Pieczęć to głód

Gość dfssdfsdfsdf
Usa wojska zbiera i rakiety do strzału gotowe.

Gość JestemZRembertowa
wojna rozpocznie się na bliskim wschodzie. Antychryst już działa, lecz na razie w ukryciu. Niedługo pożegnamy ukochanego papieża Benedykta XVI, a Jego miejsce zajmie fałszywy prorok.

Gość Q_Ń
Antychryst już działa, lecz na razie w ukryciu. Niedługo pożegnamy ukochanego papieża Benedykta XVI, a Jego miejsce zajmie fałszywy prorok. to twoja interpretacja

Wojna ma zacząć się od małego państwa tak jest napisane w przepowiedni :P Ja mam od kilku dni zły nastrój i lęk taki sam jak przed katastrofą smoleńską. Mam też dziwne sny; tsunami,żołnierze,czołgi,krew,cmentarze z napisem na nagrobkach NN. Mam prorocze sny wyśniłam katastrofę smoleńską,WTC,atak na szkołę w Biesłanie,tsunami na Oceanie Spokojnym, ataki terrorystyczny w Madrycie i w Londynie, atak terrorystyczny na teatr w Dubrowce, śmierć papieża JP2. Wiem,że to dziwne brzmi, ale po tych tragediach dopiero dochodziło do mnie ,że ja to wyśniłam.

Gość hahahahahaha.
:D :D

Nie hahaha tylko ja później spać nie mogę , bo się boję :(

Gość xexex
Wojna zacznie się dziś.w Kjiowie podczas finalu wybuchnie bomba jadrowa.wiecie czemu tam?przez pilnie strzezona granice unii mysz się przeciwnie ale na Ukrainie nie ma żadnych ogttsniczen burdel na kolkach tam panuje.bex,id to pretekst do zaatakowania iranu

Gość hahahahahaha.
to cie postrasze :classic_cool: 22 czerwca syria zestrzelila turecki mysliwiec przy granicy z turcja gromadzi wojska pancerne turcy gromadza bron przeciwlotnicza i patroluja mysliwcami granice spotykajc syryjskie smiglowce bojowe dzis byly trzy takie incydenty syria jest malym krajem :classic_cool:

Gość turcja to pionek
Usrael wypuścił zająca żeby przetestować syryjskie systemy op, mają smaka skoczyć jak na Muamara ale troche się cykają strat, kapujesz?

Gość doszło do potyczki na granicy
zgineli turcy i syryjczycy brak informacji prawdopodobnie turetcy komandosi chcieli przeniknąć i szukać/odbić zaginionych pilotów brak informacji

Gość manio ciekawski=)
Turcja to pionek. :D Turcja to regionalna potęga, która na dodatek ma wsparcie USA.

Gość w pierwszej połowie
czerwca rosja dostarczyła syrii śmigłowce bojowe oraz broń przeciwlotniczą 26 putin zapewnił o dostarczeniu syrii do końca roku 24 mig 29smt kilkunastu dalszych śmigłowców 36 plot pancyrów s oraz dalszych buków m2e igły pewnie też wysyłają łacznie za ponad 0,5mld $ w rosyjskiej bazie w porcie taurus 15 wylądowały dodatkowe siły komandosów i desantu rosyjskiego dwa desantowce uzupełniając siły przybyłe w kwietniu rosyjskich żołnierzy może być już blisko tysiąc tam się robi coraz goręcej w kraju powstanie krwawo tłumione

Gość dfdsfdfdfdf
Jakie powstanie, to amerykańska inwazja.

Gość manio ciekawski=)
A podobno rywalizacja pomiędzy USA i Rosją, się już skończyła. Tak wmawiają nam od lat, chociaż gołym okiem widać co innego. Jedna różnica, za plecami Rosji są potężne Chiny, czego kiedyś nie było.

Gość w tym wypadku chiny
grają na rosję i po cichu afrykę staną zgarniają

Gość manio ciekawski=)
Jest powstanie i to nie pierwsze w historii Syrii. W latach 70 Hama, buntowała się w podobny sposób i przeżyła również pacyfikację, tyle że, skuteczną. Pamiętaj, że Alawici, nie są kochani i stanowią wyizolowaną grupę w społeczeństwie syryjskim. Udział USA, chociaż oczywisty, to nie wszystko. Ja tam kibicuję jak zwykle Jankesom, tym bardziej, że ewentualna utrata bazy morskiej przez Rosję, doprowadzi Rosjan do szału, co mnie niezmiernie ucieszy :D

Gość manio ciekawski=)
w tym wypadku Chiny zgadzam się Chińczycy wcale tego nie ukrywają

Gość nienawidze4zycia
niech wreszcie przyjdzie ta wojna i ziemię oczyści z pasożyta jakim jest człowiek