Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okndhfnchffhfhhhhhff

miłość od pierwszego wejrzenia.. spotkała was?

Polecane posty

mieliście kiedyś tak że widząc kogoś w pracy/ na mieście, poczułyście jakąś chemie, bez wcześniejszej rozmowy.. chodzi mi tylko o kontakt wzrokowy i wiedzieliście że to ta/ten jedyny? ; )

Gość Ullelelelele
Niestety nie ale ja np wierze w milosc od pierwszego wlozenia :):):) zarcik

hahahah dobre, dobre :D

Gość Meleńka 88
Tak :) Jestesmy juz ponad 5 lat razem :) Pozdro !:) Jak Go zobaczyłam powiedziałam sobie On będzie MÓJ !:*

haha swietnie :) gratuluje i trzymam kciuki za was :) też miałam tak że spotkałam faceta moich marzeń, mieliśmy świetny kontakt wzrokowy, od razu było widać że iskrzy, ale ja byłam za wstydliwa, i on widocznie też, bo skończyło się na mówieniu sobie 'część'...

Gość Meleńka 88
okndhfnchffhfhhhhhff- Ja też jestem Wstydzioszek ;) , ale zaryzykowałam i nie żałuje :) Czasem warto przekroczyć jakąś granice a uwierz mi Warto BYŁO !:) Pozdrawiam:)

Gość Myślę że taak
Istnieje taka miłość. Mi się chyba takie coś przydażylo zobaczyłam go i mnie zainteresował swoją osoba. Później dużo ze sobą rozmawialiśmy i przebywaliśmy (akurat takie szczęście bo akurat pracowaliśmy razem) Sądzę że chemia była z obu stron. Lecz jakoś chyba on odpuścił bo za daleko mieszkaliśmy a teraz nawet do mnie napisać nie umi chociaż tak po koleżeńsku. Więc nie jestem pewna czy to była właśnie taka miłość :( a szkoda bardzo często o nim myślę