Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sondrawest

Pomocy co mi jest?

Polecane posty

Gość sondrawest

Od jakiegos czasu biore tab any przyznaje ze niezbyt precyzyjnie zdazało mi sie zapomniec wziac o czasie nawet kilka razy ... poza tym bylo wszystko ok do pewnego czasu kiedy tydzien po okresie pojawilo sie plamienie trwalo ono rowniez w czasie 7 dniowej przerwy ale nie bylo ono silne raczej bardzo delikatne stwierdzilam ze to moze hormony i bralam tab dalej ale teraz znowu do okresu zostalo jeszcze sporo czasu a plamienie znow sie pojawilo bardzo delikatne ale jest od tamtego czasu zauwazylam u siebie powiekszenie i tkliwosc piersi, podwyzszona temp, smaczki na sledzie i ogorki oraz mdlosci od razu po przebudzeniu i pod wieczor o humorach juz nie wspomne... sadzicie ze to efekt tab czy moze cos sie ze mna dzieje ??

to efekt tabl ,od nich powiekszaja sie piersi poza tym ja tez raz rano ,raz wiecz bralam tabl byle nie dluzej niz 12 h przerwa ,A po odstawieniu zaszlam w 1 cyklu w ciaze

Gość sondrawest
u mnie bywalo powyzej 12 h ;/ przerwy wizyte u gin mam za tydzien a strasznie martwia mnie te plamienia

ja np.jednego dnia bralam o 18 i tak powinnam brac stale ,a drugiego o 20 ,nastepnego o 23 ,nastepnego o 5 rano ,pozniej o 22 ...codziennie inaczej ..przez 4 lata w ciaze nie zssxlam...po odstawieniu w 1 cyklu

Gość nie wiem dlaczego
A kochalas sie w tym czasie? Ja biore bardzo regularnie, nastawiam budzik i po problemie. Najdluzsze opoznienie jakie miałam to 2h, tylko dlatego ze telefon padl :P

Gość sondrawest
tak kochalam sie w tym czasie, robilam nawet test jakis czas temu wyszedl neg po tyg zrobilam kolejny wprawdzie wieczorem wyszedl dziwnie bo pojawily sie dwie kreski jedna bardzo blada i po uplywie 4 min zniknela zreszta caly test wyszedl blado ;/ dlatego sie umowilam na wizyte ale jest niestety za tydzien nie sugeruje sie ze to ciaza choc obiawy sa bardzo wskazujace ale moga tez swiadczyc o innych rzeczach... oprocz tego co napisalam jeszcze wczesniej tepm mam podwyzszona i bole podbrzusza , mam nadzieje ze to nic powaznego