Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migota175

Jak schudnąć?

Polecane posty

Gość migota175

Witam czy mógłby mi ktoś napisać co jeść żeby schudnąć?bardzo była bym wdzięczna gdyby ktoś mógł napisać przykładowy jadłospis na cały dzień?? Chce schudnąć 20 kg silną motywacje mam ale nie wiem co jeść żeby widzieć efekty??

Gość wiadomo,ze hehe
podnosze pytanie, tez chce aby ktos napisał menu

Gość małamaniana
się ruszać i mniej jeść tuczących rzeczy a więcej zdrowych. ja sie dużo ruszam i nie mam z tym problemów. i nie tylko ćwiczę. lubię sobie wyjść np na koncert i się poruszać. teraz jadę na Queen do wrocławia w przyszłą sobotę.

Gość wiele nie trzeba na prawdę
wystarczy nie jeść na noc a ewentualnie lekką kolację , zrezygnować ze słodyczy , białe pieczywo zastąpić ciemnym, nie słodzić kawy herbaty, nie zabielać zupy mąką , odstawić biały ryż i ziemniaki zamiast tego kasza , dużo surówek do obiadu zamiast zasmażanej kapusty, marchewki czy buraczków i pić dużo wody najlepiej źródlanej lub mineralnej zamiast słodkich soków i napojów (typu tymbark, cola, fanta, sprite) a najważniejsze to się dużo ruszać bo bez tego żadna dieta nie jest skuteczna a nawet jak schudniesz bez ćwiczeń zawsze będzie jo jo.

myślałam,ze jakpojde do pracy to nie bede tyle jeść i schudne... faktycznie jem mniej itp,ale zmieniłam tabletki anty i waga sama poszła góre :( Nie mogę już patrzeć na siebie... :(

Zaopatrz się w taką książkę może po jej przeczytaniu w czymś ci pomoże ta książka... Pozdrawiam:) Ciało i ducha ratować żywieniem Ewa Dąbrowska

Gość dwie rzeczy starczą tylko
Mniej Żreć + Ruszyć Dupę