Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podwureczko

depresja test ...........

Polecane posty

Gość WłasniePijęWinko
a mi wyszło to UWAGA! Wynik to : 26 punktów. Jesteś w depresji. Twój stan wymaga spotkania się z psychiatrą. Konieczne jest rozpoczęcie farmakoterapii. Twój stan jest dla Ciebie istotnym zagrożeniem

Gość vcbcbvcbcvbcb
Twój wynik wynosi 28. Interpretacja wyników : 0 9 pkt. bez depresji 10 19 pkt. łagodna depresja 20 25 pkt. umiarkowana depresja pow. 26 pkt. ciężka depresja chyba jest lepiej niż ostatnio :)

Gość WłasniePijęWinko
a więc tylko się leczyć.... a może trzeba skończyć ze soba................................... nie, nie dasłabym rady................... dalej bede meczyla sie ze sobą i swoimi problemamiiiiiiiiiiii

Gość WłasniePijęWinko
vcbcbvcbcvbcb witaj w klubie... :) to jakiś chujowy test :) wg niego wszyscy mamy depresje i jestesmy popaprani

Gość testy???
no wyszlo mi 33 punkty, czyli ciezka depresja. Ale to nie nowina dla mnie. Juz kiedys przez to przechodzilam, potem sie polepszylo, ale teraz znowu wraca i na nic nie mam checi. Najchetniej siedzialabym w lozku caly dzien, nawet myc mi sie nie chce. Ech pojebane to zycie.

Gość vcbcbvcbcvbcb
" WłasniePijęWinko vcbcbvcbcvbcb witaj w klubie... to jakiś ch*jowy test wg niego wszyscy mamy depresje i jestesmy popaprani " ja mam za sobą 4 próby... 🖐️

Gość WłasniePijęWinko
vcbcbvcbcvbcb -> jak widzę nie udaNe ciesze sie że jestes z nami depresantami :) sorki pije drugie wino

Gość WłasniePijęWinko
hej ja te mam dosy tego ycia ale mimo to jest mi strasznie cizko COS ze soba zrobic... bardzo bliska mi osoba popelnila samobojstwo, nie moge sobie z tym poradzic

Gość bringoo
jak uważasz że nie jesteś popaprany to po co ci test on jest dla osób z problemami

Gość rabbit junk
Słuchajcie mi w tych testach też zawsze wychodziły ciężkie depresje i inne cuda, ale miałam to gdzieś i żyłam dalej swoim życiem. Co prawda miałam myśli samobójcze i nie było ze mną dobrze, ale po pewnym czasie jakoś wszystko się powoli ułożyło na lepsze. Wystarczy tylko poczekać, aż los się odmieni. Nie jest jakoś super dobrze, ale jest lepiej. :) A miałam już serio okropne załamania, nic praktycznie mnie nie cieszyło, a każda drobna przeszkoda w życiu była wielką porażką, codziennie płakałam i użalałam się nad sobą, ale jednak życie się odmieniło. W końcu i u Was się poprawi, wystarczy nie tracić nadziei (wiem, że to trudne). Po prostu trzeba trwać i czekać, aż w końcu będzie lepiej. Oczywiście bez pomocy i wsparcia bliskich byłoby to trudne. Powiem Wam na koniec, że życie jest niespodzianką i nie wiemy co jutro się wydarzy, a to może zmienić całe nasze dotychczasowe życie i nie wiadomo kiedy wszystko się ułoży. Wystarczy czekać i mieć nadzieję. :)

Gość WłasniePijęWinko
nikt tu nie wypiera sie POPARRANOSCI :) a tesst zrobilam o tak oooooooooooooooooooooo

Gość bringoo
ułoży jak jestes młody i to nie zawsze oraz się po drodze nie zabijesz

Gość WłasniePijęWinko
tylko mój synek trzyma mnie na tym wiecie. Gdyby nie on dawno by mnie tu nie byl0o/////////////3