Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ida Ryszarda L.

jestem deską !!!

Polecane posty

Gość Ida Ryszarda L.

Witam, mam 14 lat i mam problem. Wiem, może już tego było dużo tych tematów ale to jest dla mnie ważne. Jestem po prostu płaska jak deska. W mojej klasie dziewczyny nie są deskami, mają biust i nie wstydzą się tego pokazywać. Na wf nie lubię się przebierać, bo jeszcze będą pytania " Po co co stanik jak jesteś płaska " szczególnie jedna laska z klasy jest taka... obgaduje o byle głupotę. Sama nosi bluzki z dekoltem i myśli że jest fajna :< Na basen nie chcę iść bo się wstydzę. Mojego tego czegoś nie można nazwać biustem, to są jakby piersi otyłego faceta :( Staniki kupuję takie jak dla 11 letnich dziewczynek, a sama mam już 14 i 4 miesiące :-( Co mam robić ? Boje się że mnie wyśmieją :-(

Nie kazdego Bozia obdarowala duzymi piersiami..... moze przytyj,a piersi urosna.

Gość buziakwpyszczek-p
a jestes chuda. jeny nie martw sie mi dopiero pozniej zaczely rosnac

Gość Dwudziestoletnia
Rozwiązanie nr 1. Kup sobie 2 staniki push-up (ciemny i jasny) - w dobrym sklepie, gdzie pani dobierze odpowiednie. Rozwiązanie nr 2. Znajdź sobie przyjaciółkę albo przynajmniej dobre koleżanki w Twojej klasie - w ten sposób poczujesz się akceptowana i chroniona. Powodzenia.

Gość Ida Ryszarda L.
Dziękuję za odpowiedzi, mam przyjaciółkę i 2 bliższe koleżanki, więc jest ok :*

Gość Ida Ryszarda L.
A i mam 161 i waże 45 kilo, i ciąglę chcę przytyć ;>

Gość izz90
Witaj. Wszystko jeszcze przed Tobą. Ja mam 22 lata i też jestem deską. Mam wzrost 164 i ważę 57 kilo. Nie jestem więc chuda, parę fałdków nawet się znajdzie. Mam za to potężną du*ę i uda. A piersi? Do piersi im daleko, wg mnie mają raczej kształt stożków z sutkami niż piersi:P Ja ich nie lubie, ale mam faceta i on je akceptuje, podobno jemu się takie podobają. Chodziłam w stanikach push-up, ale w lecie w nich za gorąco. Ostatnio kupiłam sobie 2 staniki trochę przyciasne w obwodzie. Może i zniekształcam piersi, ale dzięki temu mam mój wymarzony rowek między nimi:P Generalnie moim problemem jest dobór dobrego stanika. Chciałabym taki znaleźć, ale do brafiterki mi nie po drodze:P Zresztą boję się, że by mnie wyśmiano na miejscu tekstem stanik trzeba mieć na co założyć. Powiem tak: z jednej strony lubię moje piersi, nie przeszkadzają mi w niczym, mogę spać na brzuchu jak lubię, biegać i mi się nic nie trzęsie. Mam zdrowy kręgosłup :) Facet mnie akceptuje, więc jest mi z tym fantem dobrze! Czasem w gronie znajomych (wszyscy mają duże piersi) jak widzę laski z dużymi dekoltami to trochę się głupio czuję, zwłaszcza jak tematy damsko-męskie schodzą na piersi, a czasem tak bywa. Preferuję też ubiór gotycki, a w nim przede wszystkim eksponuje się piersi chociażby gorsetami. Mnie gorset niestety spłaszcza już całkowicie, więc nie mam o czym mówić. Życzę Ci więc, abyś znalazłam faceta, który doceni to co masz! To naprawdę podbudowuje. Nie liczy się opinia całej reszty, tylko tej osoby, która Cię kocha i akceptuje :) Pozdrawiam

Gość Gloksa
Izz90 nasza kolezanka z forum ma 14 lat - daleko Jej do podbudowywania sie facetem : P Przynajmniej mi bylo daleko - podbudowalam sie rok temu. ; D I nie martw sie nasza kochana, filigranowa Ido Ryszardo L., bo jesli masz 14 lat, to wszystko przed Toba - popatrz na swoja Mame, babcie jedna i druga, ciotki i ocen swoje szanse na wieksze piersi. Jak ich nie ma, to trudno. Potrzeba posiadania duzego bistu, to wymysl spoleczenstwa - kobieta jest bardziej pociagajaca seksualnie, wykarmi tez dobrze potomstwo, itd. Jak jestes taka szczuplutka i masz malenkie piersi, to znaczy, ze jestes proporcjonalna - leciutka jak motylek, jak baletnica. Najwazniejsze, ze masz kolezanki i przyjaciolke - reszta dziewuszek, ktore czelne moga byc, zeby sobie z Ciebie kpic, sie nie przejmuj. Ha! Oddychaj spokojnie, czary nie istnieja, ale mozesz to swojego kompleksu podejsc inaczej - z dystansem. : )

Gość jestem żelazkiem
autorko ładna z nas para by była :) nic tylko prasowanie robić

Gość izz90
Gloksa ja już tak przyszłościowo pisałam. Skoro koleżanka ma 14 wiadomo, że najważniejszy etap okresu dojrzewania jeszcze przed nią. Cały czas się kształtuje. Ale, gdyby w przyszłości jednak niewiele się zmieniło, to sposób z facetem jest najlepszy. Wiem z doświadczenia niestety jak to jest. Problem z zakupem sukienki, czy np. stroju kąpielowego bo podoba mi się bikini z biustonoszem materiałowym w kształcie trójkątów (chyba wiadomo o co chodzi), które z resztą jest modne i naprawdę fajnie wygląda, ale co z tego? Mam sobie takie łatki założyć na "plecy z przodu", tu właśnie chodzi o to, że ta pierś nie ma być całkiem schowana, ale lekko przykryta tym skąpym odzieniem i pięknie wyeksponowana. No ale żeby jakoś wyglądać to oczywiście u mnie w grę wchodzą tylko stroje z miseczkami w dodatku wypychanymi co by tego pseudo cyca do góry jakoś podnieść. I jak tu nie mieć kompleksów? Powiem tak, nie cierpię chodzić kupować bielizny, po prostu mi wstyd z tym co mam. Bluzki, fajne kroje, duże dekolty w różnych kształtach. Patrze na inne dziewczyny, tak fajnie na nich leżą, ale dla mnie odpada. Na takie załamkowe sytuacje, podbudowa jakaś musi być! No, ale chyba troszkę z tematu zeszłam, sorka :P

Gość sasssssssssssssssssss
masz 14 lat, jeszcze ci urosną!!!!!!!!! a jak bedziesz miec 20lat to są push upy :p

Gość IwannaBEeeeeeeeeq
A ja lubie male biusty:)

Gość gość
kup push up i cwicz je podobno cwiczenia na ujdernienie powiekszaja !! i zgrubni no

Gość Andzieluka
Teraz możesz zdecydować się na ten pusch – up. Potem , w dalszej przyszłości możesz ewentualnie wspomóc się ćwiczeniami na większy biust, albo odpowiednią dietą. Możesz też zdecydować się na preparat na powiększenie piersi ( na dokładnie taki http://www.vitalab.pl/17,breast-actives.html ) Dzięki temu uzyskasz optyczne powiększenie i ujędrnienie swego biustu. Ale na razie poczekaj, bo możesz ci piersi urosną.