Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszka1525

Już tydzień spóźnia mi się miesiączka..

Polecane posty

Gość szyszka1525

no coz.. a moze nie tyle co spoznia jak byla ale plamienie ;/ 3 tygodnie wczesniej byl seks, ale zabezpieczenie i wytrysk nie we mnie . martwie sie ze to moze byc ciaza, ale zadnych oznak nie mam.. a wlasciwie ten brak miesiaczki. nie byla normalna, a brazowe plamy przez kilka dni. nie robilam testu, jutro zrobie. co najgorsze? ze mam 17 lat ...

plamienia zwykle sa zapowiedzia zblizajacej sie miesiaczki. pewnie Ci sie spoznia @ poprostu. przyczyna moga byc np.zaburzenia hormonalne. cos o tym wiem...i tez mialam takie plamienia a za pare dni@

plamienia zwykle sa zapowiedzia zblizajacej sie miesiaczki. pewnie Ci sie spoznia @ poprostu. przyczyna moga byc np.zaburzenia hormonalne. cos o tym wiem...i tez mialam takie plamienia a za pare dni@

Gość cdddfdf
jeżeli wytrysk nie był w tobie, to jaka jest mozliwośc zajścia w ciążę?.....?!.

Gość stokrooteczka23
a może spóźnia Ci się przez to że niepotrzebnie się stresujesz :P też tak kiedyś miałam. Gdy zrobiłam test i wyszedl negatywny wszystkie stresy odeszły jak ręką odjął a nastepnego dnia dostalam okres. Wyluzuj ;)

Gość Krypton
Uwierz mi... Ile razy to ja panikowałam kiedy mi się okres spóźniał! :D Teraz jest strasznie gorąco, temperatura ma wpływ i stres. Niedługo dostaniesz ;)

Gość szyszka1525
problem w tym ze ciagle nic ;d od tamtego wtorku nie mam miesiaczki, w ciaze nie wierze, ale nawet jak stres odszedl to miesiaczki jak nie bylo tak nie ma ; < nie chce starszej ciagac po ginach ;/