Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julaaaaaa

dlaczego

Polecane posty

Gość julaaaaaa

dlaczego byly mnie tyle razy porzucal, mial w dupie, olewal. gdy spotykalismy sie na jakiejs imprezie np. w plenerze i pisalam ze jestem i chcialabym pogadac on przychodzil szlismy na spacer, calowalismy sie, przytulalismy. nie bylo to cos zwyklego tylko cos co czulismy oboje az mi ciarki przechodzily. wiem ze on czul to samo. albo kolejny przyklad gdy podjezdzalam pod knajpe przy ktorej on siedzial z kumplami, odrazu wychodzil nasz wspolny kolega i mowil k. idzie do domu bo zaczal sie zalic ze cie ciagle kocha i nie moze byc tu i patrzec tak na ciebie. skoro kochal to dlaczego olewal. mowil ze wszystkie dziewczyny sa takie same i nie chce juz z nikim byc, a teraz ma kogos i chyba jest szczesliwy. byl moim pierwszym ja jego pierwsza, dlaczego nie moglismy zostac razem, dlaczego nie staral sie tylko, wolal wszystko zaczynac od nowa z kims innym....?

Gość kafeteria.pl :)
przytulam 🌻

Gość julaaaaaa
ja czuje sie jak jakies zero, kompletne zero po zwiazku z nim. a najlepsze w tym wszystkim jest to ze on byl pierwszym i w sumie jedynym facetem w moim zyciu. spotykalam sie z jednym ale tylko 2 tygodnie. z drugim smsowalam i 2 razy sie spotkalismy i to byli jedyni faceci ktorzy pojawili sie poza nim w moim zyciu. z k. bylam 3 lata kolejne 3 spotykalismy sie co jakis czas "niezobowiazujaco" a mam juz 25 lat i nie chce mi sie nikogo szukac, mysle jeszcze o bylym. wiem ze to glupie lata leca, a ja siedze na glowie rodzinie.