Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladablada

Czy bladość jest bardzo paskudna?

Polecane posty

Gość bladablada

Upały przyszły a ja wstydze sie nałożyć szorty bo moja biel aż razi w oczy:-( jak ide do sklepu w szortach juz nieswojo sie czuje..koszmar?

Gość Tomek Wawa
bladość jest sexi

Gość henryk z piławy 1958
skwary to w smalcu. prawdziwy mężczyzna ze śląska preferuje tylko jasne karnacje!

Gość henryk z piławy 1958
opalanie się kobiety na słońcu: -2 do statystyki solara: -10

Gość Bladosc jest piekna
J.w.

Gość zuzankaaaa
Tez jestem blada ale smaruje sie samoopalaczem. Tylko ze to nie jest ten typowy samoopalacz co plamy robi, a taki krem do codziennej pielegnacji, nadaje fajny odcien skorze. I bardzo delikantan i gladka skora jest po tym. Ja mam Nivea http://www.amazon.com/Nivea-Sun-kissed-Radiant-Medium-8-4-Ounce/dp/B004GK2BUM/ref=sr_1_1?s=beauty&ie=UTF8&qid=1341201267&sr=1-1&keywords=nivea+sunkissed .Nie wiem czy w Polsce sa ale mysle ze cos napeewno znajdziesz. Tylko nie te normalne typowe samoopalacze bo mozesz w ciapki byc ;)

Gość bladablada
Probowalam z samoopalaczami itp ale nie umiem byc systematyczna w stosowaniu ich :-( najgorszym minusem bladosci sa widoczne naczynka pekniete i zylki:-( a to juz nie jest sexi,jest fuj..

Gość s.Leokadia Tego
nie paskudna nie jest, ale od razu widać, żeś personalna z młyna.

Gość Jola Kałów-.-
Niestety też jestem blada i teraz w wakacje zamierzam się ładnie opalić. jakis czas temu załozyłam spodniczkę i osłoniłam bardzo blade nogi..usłyszłam głupi śmiech i jakieś komentarze gimgówien czy licgównien, znajomi też zwrocili mi uwage :O wolę juz się trochę opalić niż wysłuchiwać znowu śmiechu z mojego bladego ciała

Gość bladablada
S.leokadia - nie wiem co masz na mysli, ale skoro oceniasz mnie po trzech postach, to nawet nie chce wiedziec 🖐️ eh dzis u mnie chmury i nici z opalania, a ja musze 10x wiecej czasu niz inni poswiecic, zeby z buraczka powstala opalenizna

Gość s.Leokadia Tego
jesteś durna baba bez poczucia humoru, tak, że nawet słoneczko ma ciebie w dupie. Spadaj cioto.

Gość bladablada
Okej poranna dawka frustracji wylana więc wypierdalaj tłusta odmóżdżona locho :-)

Gość ojooojojo
blada- faktycznie żeś niezbyt bystra ;d ale trudno wymagac od kogos, kto zaklada takie topiki, a tym bardziej smaruje sie samoopalaczem, hehe

Gość anna anna
bladosc jest piekna a opalone to sa wiesniary i robotice kiedys damy specjlanie nosily dlugie rekawiczki, kapelusze i parasolki, czym bardziej biala tym wieksze powodzenie laski, ogarnijcie sie troche, kto w ogole ma prawo do tego zeby stwierdzic, ze opalenizna jest modna, miejscie wlasny styl, a na pytanie dlaczego jestescie takie blade odpowiadajcie ze damy maja biala karnacje czy jak ktos wam powie ze trzymania palca w tylku jest teraz w modzie, to wszystkie bedziecie chodzily z palcem w tylku? ja mam biala karnacje i jestem z tego dumna, a po ulicy chodze pewna siebie

Gość ojooojojo
otóż to! sa jeszcze normalne kobiety. w ogóle zjarane ciało kojarzy się z niskim tonem, sorry, ale opalone sa najcześciej właśnie takie wieśniary.

Gość tez rencistka
ja tez jestem blada. nie zamierzam sie opalac bo ktos tak chce,mam uczulenie na slonce i tendencje do powstawania pieprzykow, nie zamierzam sie narazac na czerniaka tylko dlatego ze sie podsmiewa. malo tego lubie swoja bladosc, przynajmniej sie wyrozniam sposrod pomaranczu.

Gość bladablada
Ojoj - rozmawiamy tu o bladosci a nie mojej domniemanej inteligencji, bystrzaku. Ale skoro juz zaczales - jak glupi musisz byc skoro wywnioskowales, ze smaruje sie samoopalaczem? Jednak nie da sie ukryc, ze pod opalenizna cialo wyglada na zgrabniejsze, buzia staje sie smukła i tak zdrowiej wyglada. Oczywiscie nie chodzi mi o skwary, ale lekka opalenizna zawsze w cenie, tak mi sie zdaje

Gość tez rencistka
lekka opalenizne to sie zyskuje po prostu chodzac po ulicy,nie trzeba sie specjalnie do tego smazyc. wole cwiczyc i chronic moja bladosc niz sie uwalic na skwarke i udawac ze to wyszczupla mi cialo