Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukaszzzzzzzzzzzzzz

dlaczemu nie spicie?

Polecane posty

Gość lukaszzzzzzzzzzzzzz
Cholera to jest przykre, ze to gowniane panstwo polskie nie potrafi zapewnic godziwego zycia i pracy dla takich jak wy, ze trzeba sie tulac za granica za groszem. Tragedia! W sumie masz racje, nic zlego nie robisz piszac ze mna i stadem znudzonych glin hahaha Serdeczne pozdro dla strozow prawa ;) nazywajacych pionkami,prawdziwych obywateli :)

Gość była kotka74
musimy spadac .....milej rozmowy ...pozdro i bez urazy papaty

Gość lukaszzzzzzzzzzzzzz
Rozumie cie kotka, to taka glupia zabawa to pisanie. Ja tez was lubie koledzy w mundurach, szczegolnie za ludzkie podejscie do sprawy w pewnych sytuacjach. Ostatnio na a4 lecialem sobie 217km/h, nagrali mnie ale chlopaki byli wyrozumiali i wzieli 100zl :). Puscili mnie wolno!

Gość Na swoim 91
Ja bym tam na słowo nie wierzyła że ona z policji i nie dała się sprowokować :) ano smutne ale ja wierze że jeszcze wszystko się odmieni:) jak nie tu to tam...

Gość lukaszzzzzzzzzzzzzz
nie obrazilem sie. Zycze udanych interwencji..... a jak polecicie czasami samolotami linii LOT to pomyslcie o mnie. Klaniam sie nisko, mlodszy kapitan lukasz :)

Gość Na swoim 91
A tak od tematu, tylko ja jestem tak wściekle głodna o tej porze:) ?

Gość lukaszzzzzzzzzzzzzz
Ja tez jej nie wierze, w wirtualnym swiecie mozna byc kimkolwiek bez konsekwencji. Widzisz, ja jestem pilotem :)

Gość lukaszzzzzzzzzzzzzz
Nie jestem glodny, bylem w bufecie niedawno, jadlem nalesnika z serem. A ty na co masz smak?

Gość Na swoim 91
Na świeża bułkę i jakiś jogurt ale chyba jeszcze tych bułek nie upiekli:) a w lodówce mam sok, mrożone frytki i wędzone udo bo wczoraj nie miałam nastroju do ambitniejszych zakupów:P

Gość Na swoim 91
I Ty jako dorosły mężczyzna najadłeś się jednym naleśnikiem:) ?

Gość lukaszzzzzzzzzzzzzz
Mysle ze w piekarni juz sa swieze bulki :), musisz tylko po nie zajsc. A masz takie rozregulowania smakowe przez ciaze? Typu posolone ciastko czekoladowe? Hahaha

Gość lukaszzzzzzzzzzzzzz
W mojej branzy nie ma systematycznosci w jedzeniu, jesli chodzi oczywiscie o godziny i to naprawde uszczupla zapotrzebowanie :). Jem czesto ale malo :)

Gość Na swoim 91
zachcianki są na początku, ja jestem w siódmym miesiącu i teraz raczej na ilość patrzę a nie jakość a z takich dziwnych rzeczy to może nie tak że sole ciastka ale mogę np zjeść czekoladę przegryzając chipsami albo czymś w tym rodzaju:)

Gość lukaszzzzzzzzzzzzzz
O to juz niebawem rozwiazanie :). Naprawde swietna kombinacja, czekolada i chipsy. W sumie ja tez tak czasem jem ale to wynika bardziej z mojej zachlannosci do przekasek haahah. To jeszcze mi powiedz jak masz na imie i z jakiej czesci polski klikasz :). Bo za 15 min koncze prace

Gość Na swoim 91
Aha ja z etapu mało a często przeszłam na więcej i równie często:) chociaż zobaczymy jak u siebie będę się gospodarzyć, do tej pory mieszkałam z mama i to ona gotowała:)

Gość Na swoim 91
Ania, mazowieckie:)

Gość lukaszzzzzzzzzzzzzz
To zrozumiale bo musisz jesc za dwoch :)dzielna jestes, sama, w ciazy, maz za granica. Podziwiam

Gość lukaszzzzzzzzzzzzzz
Milo mi cie poznac Aniu! Lukasz z malopolskiego :)

Gość Na swoim 91
Również mi miło:) do męża jeszcze daleko...:) to miłego dnia życzę:) chyba że jak mój będziesz cały dzień spał po nocce:)

Gość lukaszzzzzzzzzzzzzz
nadeszla chwila pozegnania, uwazam ten moment za wyjatkowy, a wiesz dlaczego? Bo juz raczej nie bedziemy mieli okazji pogadac. Nie mniej jednak ciesze sie ze moglem Cie poznac. Zycze Ci samych radosnych chwil z synem i mezem, duzo pieniedzy, zdrowia i zyciowych sukcesow. patrzac na samoloty pomysl czasem o Lukaszu, bedzie mi bardzo milo:) Pozdrawiam serdecznie Powodzenia

Gość Na swoim 91
Pozdrawiam również serdecznie i szerokości jeśli to też samolotów dotyczy:)