Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zboczuszek11

Jaką prezerwatywe kupić na swój 1 raz??? FAST

Polecane posty

Gość zboczuszek11

Witam mam 15 lat mój penis ma 16-17 cm długości i 12.5-13 cm obwodu jaką byście prezerwatywę polecili mi na swój 1 raz i pytanie czy mi ją sprzedadzą. Trochę się wstydzę pójść do sklepu i kupić. Proszę o szybką odpowiedź.

Gość zboczuszek11
A mógłbym poprosić o konkretną nazwę??? xD

Sprzedadzą Ci. No mówisz - durex , taka przedłuzająca stosunek.

Gość anna anna
idz do biedronki kup czipsy i gumki i po sprawie gumki z biedronki i Lidla niegdy mnie nie zawiodly a zuzylam ich oj... wiele :) bardziej polecam z Lidla, te o smaku owocowym, jest tam 12 sztuk za chyba 7zł? niech dziewczyna wybierze ulubiony smak :)

Gość ojojojojojoj
jak nie mam kasy na gumki, to nie uprawiam seksu, ale kupuje zawsze durexy. chyba nie zaryzykowalabym tych z marketu, tych najtanszych... wiem, ze sa po to, zeby ich uzywac, ale to jednak za powazna sprawa, balabym sie. chociaz i przy durexach ludzie wpadaja :o no wlasnie - jak to jest - czy z gumkami tak samo jak z innymi produktami? ze tu placi sie tyklo za marke, a tak naprawde jakosc taka sama? czy jednak jest roznica? choc moje pytanie nie zmienia faktu, ze zostaje przy durexach :D

Gość Strażak nieSam
Zapytaj swojego księdza jaką gumkę kupić.

Moj znajomy kupił gumki w biedronce i wpadł za 1 razem.

Gość Tylko drozsze
bo te tanie lubia sie swuwac i niewiadomo skad dostaje sie do nich powietrze i wpadka gwarantowana.. Na przedluzenie DUREX performa czy jakos tak zaloz wczesniej przed penetracja zeby srodek zaczal dzialac...

Gość Dilajla_24
po co wam gumki smakowe , robicie loda w gumce ? pogieło was !

Gość xxziutekxx
To jest tak, panienki na telefon wożą gumki z sobą. Twoja dziewczyna może nie pójdzie na całość, a tylko strzepie Ci konia, albo zrobi loda. Młode teraz tak mają, a wtedy szkoda kasy na prezerwatywę.

Gość kobietkaaaaaaaaaa
A gdzie napisał, że nie umie kupić prezerwatywy? Temat jest, bo się radzi jaka będzie najlepsza. Nie chce byle jakiej. Jak jeszcze nie kupował to jasne, że nie ma doświadczenia. Wyskoczyliście bez sensu z tym atakiem.

Gość zboczuszek11
Kupiłem w lidlu za 7,50 prezerwatywy smakowe 12 sztuk obwód 54mm trochę za luźne spróbowałem nałożyć.

Gość zboczuszek11
Dziś spróbowałem jeszcze raz i są zajebiste xD wprawiam się z nakładaniem xd

Gość na pierwszy raz polecam
raczej Durexy zwykłe, klasyczne, w takim turkusowym opakowaniu - są mocne i nawilżane, raczej niezawodne. U mnie się sprawdziły ok, chociaż podczas pierwszego razu facet używał chyba Durex Extra Safe... I jedna bardzo ważna sprawa - niech Ci nie przyjdzie do głowy używać jakiegokolwiek tłuszczu (np. oliwki, kremu) jako lubrykantu, żeby wam lepiej poszło. To niszczy lateks i prezerwatywy pękają. Jesli potrzebujecie dodatkowego nawilżenia, to: 1. znaczy, że nie rozgrzałeś dziewczyny, nie jesteście gotowi i sobie darujcie:P 2. potrzebny jest żel na bazie wody, może być od biedy Durex, ale nie polecam - lepszy jest bezzzapachowy, hypoalergiczny z apteki.