Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ufaszonn

WASZE SPOSOBY NA GŁADKIE CIAŁO.

Polecane posty

Hej:) chciałabym polecić wam balsam domowej roboty-sama na niego wpadłam podczas domowych porządków:) a mianowicie; bierzemy 15gramów krochmalu na 2 łyżki śmietany i małą łyżeczkę oliwy z oliwek.Wszystkie skłądniki mieszamy,wmasowujemy w ciało na 30 minut,po czym zmywamy pod bieżącą wodą.efekty są ZNIEWALAJĄCE:) polecam!

Gość sdccffcswef
ta jasne bo bede na siebie krochmal dawala , puknij

Ja jestem za leniwa:P Ale bardzo dobre, jak dla mnie ofkors, są balsamy z Yves Rocher i nic nie pobije peelingu Joanny, za jedyne 6.99, a skóra jest gładka jak pupcia niemowlęcia.

nie musisz mi wierzyć:) twoja strata:) polecam:) krochmal jest świetny

Ja też jak koleżanka wyżej jestem zbyt leniwa na to :D ja stosuję z Dove albo zwykłą oliwkę dziecięcą :)

do każdego peelingu warto dodać szczyptę krochmalu:) przetestowałam na sobie,przekazalam znajomym i bardzo sobie ten sposóbchwaliły.a właśnie walczą z cellulitem

O zbawiennych skutkach krochmalu słyszałam już nie raz. Ale naprawdę, można za niewielką cenę kupić fajne kosmetyki. Też robiła peeling z kawy, póki nie odkryłam tego Joanny.

Gość dla mnie nie ma nic lepszego n
niż peeling z kawy wypijam sobie rano kawę a zaparzone fusy biorę do łazienki :) Masuję wilgotną skórę nimi, później spłukuję, myję się jak zwykle i smaruje dowolnym balsamem. Genialny zabieg, w dodatku pomaga na celulit. Polecam 1-2 razy w tygodniu

Gość indor indyczek
Czy ja jestem prawdziwym indykiem? bo podniecają mnie kury więc chyba bez kitu jestem indykiem

Gość Hammam , slonce sol
I bron Boze polskie kosmetyki. Obiecuja i klamia.

a gdzie jeszce słyszałaś o krochmalu:)?ja niedawno sama się przekonałam,całkiem przypadkowo.:):):) jest lato,trzeba walczyć z ciałem:):):)

Gość ale glupi temat
no z tym krochmalem to sie zgodze, maka ziemniaczana dobrze dziala na skore, jest niezastapiona przy podraznieniach, alergiach itp. :) peeling z kawy tez polecam, to jest dopiero hardkor! a na tluszczyk na udach (nic mi sie nie wylewa i w sumie gdybym powiedziala komukolwiek, ze zwalczam tluszcz to by mnie wysmial, ale jesli ja cos widze, to znaczy, ze to jest :P:P ) i brzuchu - katuje sie gabka podczas mycia :D wyczytalam o tym sposobie na kafe :D no i skora w porzadku jest dzieki gabce :) zgodze sie. ale trzeba regularnie, nie ze raz w tygodniu na przyklad :P :D

Gość ale glupi temat
walczyc o cialo, nie z cialem :) tak brzmi lepiej :D

Gość stosuje sie go tez u dzieci
przy odparzeniach,problemach ze skora , uczuleniach i krostach tez stosuje sie krochmal u mlych dzieci . Robi sie krochmal i dodaje do kapieli .

Gość krochmal rządzi!!!!
oho! ;)

Gość sdccffcswef
moim peelingiem jest po prostu szorstka rekawica do ciala:) lub peeling z kawy, najlepsiejsze dwa sposoby