Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gthrhrh

dziwna sytuacja z byłą

Polecane posty

Gość gthrhrh

Witam, zerwała ze mną kobieta bylismy przez 4 lata ona jest za granica, zerwala przez moja chora zazdrosc, nie chce dac mi szansy zebym sie zmienil. twierdzi ze dalej mnie kocha ale nie chce byc juz ze mna, ze jedynie moze sie ustawic ze mna na seks jak wroci? Czy to nie jest chore? Czy mozna jednoczesnie kochac, nie chciec być ale umawiac sie na seks?

Gość lkdsjsl
tak mało porządnych kobiet..

Gość xxziutekxx
Uważaj, żeby dzieciaka i alimentów z tego nie było. Lepiej zaruchaj w burdelu. Będzie taniej.

Gość fkfkjsljfjls
ja sama uprawiam seks z eks, zaden inny nie jest tak dobry jak on :P

Gość gthrhrh
ale co wam daje taki seks bez milosci?

Gość fkfkjsljfjls
żadne się nie przyzna ale chyba obydwoje chcemy drugiej szansy, tylko boimy sie tych samych bledów. na chwile obecna to jest chyba proba powstrzymania drugiego przy sobie i czas do oceny czy cos z tego jeszcze bedzie czy juz nie. jak nie to droga wolna, zdecydowanie latwiej odejsc. pamietaj: ne dla beks seks z eks ;)

Gość gthrhrh
pytam czy to wogole mozliwe bo ja mysle ze jak sie kogos kocha a nie chce byc to probuje sie o nim zapomniec a nie umawiac na seks?

Gość fkfkjsljfjls
bo ona chce wrócić ale jeszcze do końca o tym nie wie, nie dopuszcza tej myśli do siebie a jednak chce tego bliskiego kontaktu.

wszystko jest możliwe, każdy inaczej przeżywa i inaczej się zachowuje. nie rób sobie za wiele nadziei. no, chyba, że na udany seks. (choć moim zdaniem takie układy są bez sensu)

A dla mnie to chora sytuacja.Bo albo ktoś do siebie wraca i jest wszystko znów łacznie z seksem albo koniec to koniec.A takie sypianie ze sobą i szukanie na boku lepszej partii to zwykłe kurwienie się i tyle

Gość fkfkjsljfjls
temme kurwic to ty sie mozesz ze swoim ;) czy ja napisalam, ze "po miescie" szukam lepszej partii? debilu, naucz sie czytac ze zrozumieniem :)

A czy ja to pisałam do Ciebie?Pisałam ogólnie,więc się nie posikaj ;) Ty może nie ale Twój facet być może.Bo żadne nie chce wprost wrócić ale ponieważ nie ma innej partii do seksu to ze sobą to robicie

Gość gthrhrh
ja ją kocham wiec sie nie zgodze na to, ona chyba mnie nie, skoro chce taki uklad, jakby kochala a chciala zapomniec, to by odciela sie ode mnie

Gość fkfkjsljfjls
temme ciołeczku mam pewność co do jego "wierności" ;) prędzej sobie bym zarzuciła skok w bok jak jemu ale co Ty paszteciku z forum możesz wiedzieć? nic :) pilnuj swojego chłopca ;)