Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doooooooooooooooddd

Co byście zrobili w takiej sytuacji ??

Polecane posty

Gość doooooooooooooooddd

Przykładowo poznajecie fajnego faceta, udana randka/spotkanie/a w koncu lądujecie w łozku i....facet ma malutkiego np 10-12cm albo wyjątkowo krzywego/brzydkiego... Co robicie ? Nie podoba sie wam i z odrazuą ''robicie'' swoje? czy udajecie ze czas do domu?:D pytanie rowniez do panow : co byscie zrobili w takiej samej sytuacji ale z kobietą, rozbiera sie a tu...push-up i brak piersi lub inny stanik korygujący lub wyjątkowo brzydka cipka, strasznie zarosnieta czy ''wielki motyl'' ? Korzystacie czy uciekacie?

Gość kurzafix
ja zostaję i korzystam aż do bólu, w końcu tzytzki nie są najważniejsze, twarz kobiety można nakryć gazetą a dziura jak to dziura workiem na spermę jest

Gość doooooooooooooooddd
:D pytam Was bo uciekłam...poznałam jednego pana, jakos zostalismy sami u niego no i jego penis nie był zbyt apetyczny, krzywy w dół, strasznie zarosniety, jakis czerwony :O poszłam na chwile do łazienki, niby sie umyc, wode okreciłam i tradycyjnie telefon do ręki, napisałam smsa do kolezanki zeby za 5 minut to mnie zadzwoniła.. całowalismy sie i zmusilam sie do placzu ze niby tragedia w rodzinie, ucieklam :D

Gość wjfjkwhfw
dobry plan! zapamietam na przyszlosc... dotychczas za kazdym razem udawalam w takim przypadku atak astmy :D

Gość a fuj przeciez to
nienormalne :O zmuszac sie do seksu i udawac atak astmy , no oszalas :D