Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24324

Z celulitem na plaże ?

Polecane posty

Gość 24324

Jestem młoda, ale ciało mam fatalne. Na udach i pupie celulit, od wewnętrznej strony ud widać stare rozstępy. Jade w tym roku nad morze i nie wiem czy wyglądajac tak, wypada mi się pokazać w stroju kąpielowym.

Gość babeczka z lukrem
plaża jest dla wszystkich - dla tych z cellulitem też

Gość 24324
Ale nie chce żeby ludziom robiło sie niedobrze na moj widok

Gość bladziaaa
bez przesady, czas chyba zaakceptowac siebie, nie dosc ze blada jestem to lekko krzywe nogi mam i cellulitis i na pupie i udach nawet z przodu nad kolanami ehh, takie zycie, wazne ze tluszcz mi sie nie wylewa - jestem szczupla, a Ty?

Gość kurzafix
w kabaretkach się ładnie opalisz i tego celulitu nie będzie widać

Gość pęczek drutu
a czy ty naprawdę myślisz, że ludzie nie mają na plaży nic lepszego do roboty tylko wypatrywać u innych cellulitu i rozstępów? kogo to obchodzi? zrezygnujesz z wakacji bo komuś się może nie spodobać twoje ciało? olej to!

Gość 24324
ja jestem raczej szczupła, ale mam figure gruszki. No i małą oponkę na brzuchu ale przyzwyczaiłam się chodzić na wciągniętym. To prawda że opalenizna ukryje cellulit?

Gość dziewczyno!!!!
a kiedy jedziesz na ten urlop? na cellulit polecam masaz bankami chińskimi , wykonasz jego sama , banki to koszt 30 zl , robisz 20 min masaz co 2 dzien :) a cellulitem nie przejmuj sie , prawie kazda kobieta jego ma , mimo ze ja jestem szczupla to rowniez mam :) robie masaz bankami i juz prawie jego nie widac :) ewentulnie kup pareo jesli na prawde wstydzisz sie :) glowa do gory!!!!

Gość w stroju
a ja za szczupła nie jestem,cellulit tez mam i się opalam na plaży w stroju kąpielowym,plaża jest dla wszystkich a jak się komuś coś nie podoba to niech nie patrzy

Gość taka ja kaaaaja
Cellulitis nie wygląda dobrze u nikogo, sama go nie mam bo dużo ćwiczę ale gdybym miała to w życiu bym nie zrezygnowała z plaży bo coś się komuś nie podoba. Tak samo ja nie zawracam uwagi na innych ludzi i ich defekty, plaża jest dla wszystich i skoro im to nie przeszkadza to mi tym bardziej. Wbijaj się w strój i baw się dobrze :)