Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chacola....

Dlaczego wciąż mi źle? :(

Polecane posty

Gość chacola....

Po krótce opowiem swoją sytuację. Jestem mamą 21-miesięcznej dziewczynki, mam wspaniałego partnera, piękny nowy dom, psa, kota... zarabiam sprzedając w internecie różne rzeczy z domu- swoje ubrania,córki biżuterię robię sama i też sprzedaję. Mam wspaniałe podwórko, kwiaty,ogród.... jednak ciągle jest mi źle, nic mnie nie cieszy, wszystko robię jakby z przymusu- gotuję, przebieram dziecko, sprzątam, ciągle jestem smutna, zła przygnębiona, zmęczona... Dziś mam trochę więcej energii bo mój narzeczony będzie robił córce plac zabaw za domem i wiem, że na chwilę usiądę, wypiję kawę a mała się po prostu pobawi.... ale już godzinę później jak jej się znudzi bujawka, piaskownica znów będzie to samo.... jak się cieszyć z każdej chwili, każdej minuty? czy to jakaś cholerna depresja, przemęczenie?.... mam wszystko o czym marzyłam a jednak wciąż mi czegoś brakuje :(:( może bratniej duszy, przyjaciółki? kogoś kto czasem wpadnie bez zapowiedzi na herbatę a ja się tak strasznie ucieszę?.... lecą mi łzy jak to piszę... musiałam się wyżalić.....

Gość dsadassdadasdasads
za duzo masz w dupie ci sie poprzewracało ot co

Gość chacola....
Co wg Ciebie oznacza zwrot, że się poprzewracało w dupie? Może rozwiń tą iście złotą i jakże trafną myśl?

Gość stop rasizmowi!
idz do lekarza - to moze byc faktycznie depresja, w dodatku poporodowa( tak tak, nawet przy 2 letnim dziecku ) przed urodzeniem dziecka tez tak mialas? a moze po prostu jestes zmeczona- robiłas badania krwi ostatnio? jakas anemia? i dlaczego cieszy cie to ,ze bedziesz w spokoju siedziec przy kawce? nie lubisz swojego dziecka? skoro ciagle jestes zła, przygnebiona, smutna to pewnie jets jakis powód- moze dusisz w sobie jakies smęty, które powinnas wykrzyczec prosto w twarz matce albo ojcu ?

Gość chacola....
Bardzo lubie swoją córkę- to najcudowniejszy ludzik w moim życiu... Faktycznie teraz przeczytałam co napisałam, że cieszy mnie siedzenie przy kawce... Mam ochotę po prostu posiedzieć bez biegania za dzieckiem... Coś we mnie siedzi i nie chce uciec. Przed ciążą było inaczej. teraz jestem płaczliwa, zmęczona... cały dzień na siłę się uśmiecham, żeby córcia nie patrzyma na przygnębioną mamę- bawie się z Nią cały czas uśmiechając, karmię, śpiewam, wariuję, rozśmieszam- malutka jest bardzo za mną... widocznie dobrze gram :(

Gość dfgvdfgvd
chacola....Idź do lekarza,moze to kłopoty z tarczycą.

Gość chacola....
Wiecie co... kiedyś ciągle powtarzałam sobie, że muszę zrobić wszystko, żeby moja córka miała jak najlepsze życie, że żyje się tylko raz i to ja dam jej wszystko co mogę i jeszcze więcej i trzymam się tego do dziś... Teraz chciałam pomyśleć też o sobie. Jak się cieszyć dniem? Słonce tak ładnie świeci a mi się nie chce iść na dwór.... marzę o tym, żeby ktoś do mnie przyszedł, przyniósł ciasto, pogadał. Mieszkam tu od listopada i nikogo nie znam i z tego co wiem nie ma tu nawet kogo warto poznać....