Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość McDusia

Zakochałam się w idiocie!

Polecane posty

Gość McDusia

Mój były chłopak przedstawił mi swoich dwóch kolegów ( 15 lat, ja 14). Jeden z nich miał na imię Marek i nie można było się z nim nie nudzić. Wogóle nie zboczony, zabawny, lubi sport. Drugi to szymon. Pierwsze co mi się w nim cholernie spodobaało, to jego niezwykle i dziwnie zielone oczy. Po prostu piękne! Kiedy jeszcze chodziłam z moim chłopakiem ( tym który przedstawił mi szymona i marka), Szymon zaprosił mnie do siebie. Pełna obaw ale jednak ekscytacji z całej sytuacji poszłam. Miło mnie powitał, przedstawił mi swojego psa :), zaproponował mi coś do picia. Potem tak sie zlozylo, że zaczęliśmy gadac o Staśku. Powiedział mi tyle rzeczy okropnych o nim, ze z nim zerwalam. Szymon wykorzystal te sytuacje i poprosil mnie o chodzenie. Od razu sie zgodzilam. Jednak po 1 dniu wyslal do mnie smsa, ze chyba nie jest jeszcze gotowy chodzic z dziewczyna. I tobyl jego ostatni sms. Przed zerwaniem z moim chlopakiem swietnie sie rozumielismy. wieczorne spacery itd. Ostatno odzywa sie do mnie raz po raz na facebooku ale to nie to samo. Jest mily ale nie chce sie spotkac. Od mojego bylego chlopaka dowiedzialam sie, ze on zbajerowal tak az 3 inne dziewczyny.!!!! to okropne ale ja i tak nie umialam byc na niego zla! Tęsknie za nim i cały czas śnia mi sie jego zielone oczy.. I to przez te oczy dalam mu sie zbajerowac... Jak zapomniec? Albo jak z nim porozmawiac aby dal mi szanse na spotkanie?? POMOCY! :((

Gość jkghbnv
Zakochałam się w idiocie! Normalne przyzwyczaj się, że tych porządnych będziesz miała w dupię.

Gość lfksl
achh ta dziecięca miłość ;))) Oni są niedojrzali, skup się na sobie i korzystaj z wakacji