Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotojpg

dziewczyny doradźcie jaki aparat?

Polecane posty

Gość fotojpg

jede na wakacje, chce zrobic łdane fotki dzieciom, muszę kupić jakiś kompakt! co lepsze jest? nikony czy sony cybershot?

Gość 78968422fafafgaag
kompakt sony robi ładniejsze fotki i jest prosty, jeśli nikon to tylko lustrzanka

Gość fotojpg
ok dzięki, nie znam sie za bardzo no jasności obiektywu... na jednym mam napisane 3,2-6,5/5.0-25,0 a na drugim 2,8-5,9/4,7-18,8 który jasniejszy??

Gość fotojpg
ktos się zna?

Gość slimanka
ja sama mam od jakiegoś czasu Lumixa GX1 od Panasonica. swoje kosztował, ale pracowałam na niego ciężko więc mi się należał :) i jestem bardzo zadowolona z jakości zdjęć, z obsługi całego aparatu, z tego, że jest niewielki i nie jest ciężki i po całym dniu zwiedzania i pstrykania zdjęć nie boli mnie ręka :)

Gość sowhat?
Laski z reguły sugerują się kolorem aparatu :D Wydaje mi się, że warto mimo wszystko poczytać trochę fachowych testów i recenzji, ja z reguły korzystam ze stron anglojęzycznych, wydają mi się nieco bardziej treściwe, no i w przypadku gx1 to wygląda tak: http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/News/Latest+News/Panasonic+Lumix+DMC-GX1+Wins+TIPA+Award+2012/9443030/index.html

Gość fertila:)
To ja od razu powiem, że czytam, ale niestety dla mnie jest to z reguły zbyt wysoki poziom zaawansowania... Mało z tego kumam, co najwyżej zapamiętuję tylko markę, czytam i np, z tego pamiętam tylko że lumix i co z tego wynika? moim zdaniem powinni pisać takie teksty bardziej pod kątem laików :-(

Gość ja polecam lumix
mam model TZ 10 - 4 lata i bardzo dobrze sie sprawdza teraz sa juz wyzsze modele z opcja nagrywania filmow full HD a przy dzieciakach to fajna opcja

Ja używałam bardzo długo Olympusa - nie było to nie wiadomo jakie cudo, ale potrafił robić bardzo dobre i piękne zdjęcia (znajomi nie raz byli zaskoczeni jak udało mi się osiągnąć taki efekt podrzędnym aparatem). Zobacz sobie ofertę aparatów przygotowanych przes sklep internetowy Wasserman.

Gość gustagusciki
Ani jednym ani drugim nie zrobisz ladnych zdjec.Oba ,ze tak powiem do dupy.Nikony do tego szybko sie psuja.wszystkie te maluszki poza tym ,ze sa wygodne i bardzo proste w obsludze nie bardzo posiadaja inne pozytywne cechy.Lepiej dolozyc i kupic juz cos wiekszego.