Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WróżkaWestalka

Powróżę chętnym

Polecane posty

Witam, powróżę.. Odpowiem na jedno pytanie. Prosze podać swoje imię i imię osoby o którą pytamy (jeśli takowa będzie) oraz datę urodzenia.. Proszę rónież o to, aby pytania pisać na maila a tu na forum dzielić się wrażeniami. Za wróżbę nie oczekuję zapłaty, jeśli ktoś będzie chciał, to nr konta podam po wróżbie. W zamian proszę o zapłątę w formie podziękowania i zapisania komentarza na forum

Gość paula111111
ja już napisałam. czekam na odp. mailem.

Gość buszująca w trawie
dziękuję za odpowiedź, bardzo trafna ocena, polecam tą wróżkę

Gość malinka halinka
co tu tyle wróżek się namnożyło w przeciągu godziny???

matko, nastepna... ale tyle naiwnych debili tu jest ze beda pisac... bo oczywiscie na podstawie ogolnej daty urodzenia mozna cokolwiek powiedziec... to by oznaczalo, ze wszyscy urodzeni tego samego dnia beda miec identyczny los... nie, no jak mozna w to wierzyc????

Gość dr Miodkowata
byłam w szoku, wróżka dała mi bardzo długi opis mojego związku, wszystko zgodnie z prawdą, szok. Dziękuję bardzo i oczywiście wysłałam pieniążki, bo widać, że poświęciła na to dużo czasu.

Gość hey to ja czarna ania eheh
ja takze napisalam, czekam na odpowiedz

Gość zzzyyyxxxxx
również napisałam maila

Gość paula111111
bardzo konkretna odpowiedź, wróżka zrobiła dla mnie analizę dodatkową. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam. Dziękuję jeszcze raz.

Ja również dostałam odpowiedź na swoje pytanie na maila. Panią Wróżkę oceniam pozytywnie. Odpowiedziała mi na dosyć nietypowe pytanie, wykazując przy tym zrozumienie. Co ważne - nie przekleiła mi oklepanego, uniwersalnego i wcześniej opracowanego tekstu (jak to robią niektóre wróżki-naciągaczki) - to już duży plus. Wydaje się być sympatyczną, w porządku osobą, a jej słowa mają sens. Chciałoby się przeczytać więcej :P

Gość ddrssa
dostałam odpowiedź, dziękuję bardzo :) nie spodziewałam się tak szybkiego odzewu.

Gość Gdzie moj ksiaze:( 26
czy w usa znajde swojego ksiecia

Gość Gdzie moj ksiaze:( 26
Barbara 1986 05 12 Czy do konca 2013 r znajde swojego ksiecia?

Gość wruzyłas mnie
jak się spełni to napise na pewno :)

Gość Stabillo
Bardzo dziekuje Pani za odpowiedz:) Polecam,naprawde duzy dar...niesamowita umiejetnosc odczytywania emocji.Wrozba wydaje sie byc bardzo prawdopodobna,gdyz sytuacja ktora Pani opisala ma dokladnie teraz miejsce w moim zyciu Dziekuje za poswiecony mi czas Mysle ze warto skorzystac z porady tej Pani:)

Gość klikająca
ja również napisałam, czekam na odpowiedź :)

Gość a ja teeż napisałam
a ja teeż napisałam. ciekawe czy dostane odpowiedz, pozdrawiam ;)

Gość Wróżko Westalko
czy oferta jest jeszcze aktualna?

Witam wszystkich., oczywiście wróżba jest dalej aktualna. Przepraszam za opóźnienia, ale mogę wróżyć jedynie wieczorami a 4 osoby to dla mnie maksimum, później nawet nie chcę, bo jak jestem zmęczona zaczynam się rozkojarzać a chcę aby każdy otrzymał odpowiedź,, której oddam się całkowicie a nie od niechcenia. Mam zaległości, bo dużo osób napisało, ale na pewno dopóki nie naposzę tu "dość" odpowiem wszystkim.Dziękuję bardzo za opinie umieszczone na forum. :-)

no to powiedz mi tak Mgda Natalia Dominika ktora z tych dziewczyn bedzie zalowala ze mnie odrzucila i czy z ktora w przszlosci nawiaze jakas bliska relacje jeszce

Gość reniii1
Ciesze sie ze napisalam do wrozki Westalki. Bardo mnie podniosla na duchu i wszystko co napisala o moim zwiazku sie zgadzalo. Szkoda tylko ze juz nie dostosuje sie do jej rad, zakonczylam to, nie mam sily walczyc z przeciwnosciami losu:( ale dziekuje bardzo za rozlozenie dla mnie kart.

Gość bsdb35rqgadj
Prosze podać swoje imię i imię osoby o którą pytamy (jeśli takowa będzie) oraz datę urodzenia.. Proszę rónież o to, aby pytania pisać na maila a tu na forum dzielić się wrażeniami. Alicja 19.01.1993 czy jestem w ciąży? :(

Gość asia mmmmmmmmmmmmm
ja odczytałam wrózbę, przemyslałam to co napisała wróżka Westalka i ta częsć wrózby pasuje do okoliczności w których się znalazłam...ciekawa jestem dalszej części wróżby...za tę pierwszą bardzo dziękuję - w szczególnosci za chęć pomocy i poświęcony czas:)

Gość jonka8
ja równiez napisałam i czekam na odpowiedz:)

Gość Dzięki za wróżbę
choć niezbyt optymistyczna to wróżka dobrze odgadła sytuację, w której się znajduję. Po cichu jednak mam nadzieję, że nie będzie tak źle i wróżba nie spełni się do końca. Ale to się okaże wkrótce :)

Gość zainteresowana25
także wysłałam maila wczoraj i czekam...sama troszkę eksperymentuję z tarotem, bo wydaje mi się, że mam ku temu predyspozycje...zobaczymy czy otrzymam odpowiedź :)

Gość ile czekałyście?
ile czekałyście na odpowiedź? ja już 4-5 dzień, może mail nie doszedł?