Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WróżkaWestalka

Powróżę chętnym

Polecane posty

Gość Mania22.123
dzieki za wrozbe, to co napisala wrozka zgadza sie, zna sie na rzeczy zobaczymy co to bedzie dalej

Gość seniorita_seniorita
włąśnie, ile czekalyscie na wrozbę?

Gość Gertruda, 1930r
ja czekałam 4-5 dni

Witam, Przepraszam wszystkich za opóźnienie, niestety na razie nie zapowiada się na szybszy czas załatwiania, dziennie jestem w stanie wykonać rozkłady tylko dla 4 osób a chętnych jest naprawdę dużo. Przykro, że tylko nieliczna część osób potrafi się odwdzięczyć dając tu komentarz.. lub chciaż napisać "dziękuję"... W związku z tym, że nie chcę aby kolejka się powiększała zawieszam na razie nowe zgłoszenia. Odpisuję pokolei i na pewno wszysycy co napisali dostaną odpowiedź, cierpliwości :-) Oczywiście nie zawieszam płatnych wróżb, z tego żyję :-) pozdrawiam wszystkich, Westalka

Gość notrudno
czekam i czekam i nic...

Gość maxsima
strzal w dziesiatke !!!!!! trafna i warygodna ocena ,wrozka uswiadomila mi to o czym sie domyslalam tylko ,a teraz daje mi pewnosc :) nigdy nie wierzylam w jakiegolwiek wrozby ,ZMIENILAM ZDANIE DZIEKUJE WESTALKO :)

Gość fantastyczny facet
Moje zdanie Nie nabierajcie się na wrózki Aby nie dowiedzieć się rzeczy złych kóre faktycznie mogą się spełnić. Niektóre osoby mogą się nauczyc jasnowidzenia . Ale planuj swoje zycie niehc nie bedzie to dziło przypadku

Gość Anetaaaaaa
Zadalam pytanie ogólne, podałam 2 daty 'co widać w kartach, jakie on ma odczucia' wróżba bardzo trafna! przedstawiała to w czym tkwilam od kilku dni. Moim zdaniem wszystko bylo prawda. Dziękuję i pozdrawiam.

Gość xxxBeznickaxxx
Trafne spostrzeżenia,jestem zadowolona:) Pozdrawiam i dziękuję za poświęcony czas i wróżbę.

Gość ostatni moheranin
wróżba =cierpienie bo mądry człowiek nie chodzi do wróżki cierpienie jest kara za grzechy i jak będziecie cierpieć to będziecie teraz wiedzieć dlaczego a i kto w piątek baluje ten w niedziele płacze lub kto w piątek skacze ten w niedziele płacze to takie przysłowia były kiedys ale ludzie zapominają je a szkoda

Gość seniorita_seniorita123
Dziękuję bardzo za wróżbę. Wróżba głównie dotyczy przyszłości więc ciężko ocenić jej kompatybilność ze stanem obecnym ;) odpowiedź wróżki bardzo profesjonalna, zachęciła mnie aby napisać do niej jeszcze raz, tym razem jednak przeleję kwotę na konbto za poświęcony czas :)

Gość szz
Dziękuję za wróżbę. Część, w której wróżka opisała teraźniejszość w moim związku zgadza się w 100%, przestroga na przyszłość na pewno sprawi że będe uważać. Westalk to przemiła osoba, jej wiadomość nie wystraszyła mnie tak jak w przypadku porad innych wróżek. Dziękuję i życzę wszystkiego dobrego

Gość enhaheea
a ja czekam juz tydzień na wróżbę i nic :(

Gość goshaa
Małgorzata 20.08.1989 Czy moje finanse się polepszą ?

Gość asdfgggg!@#
Dziękuję serdecznie za odpowiedź ;) Wszystko się zgadza

Gość asdfgggg!@#
Dziękuję serdecznie za odpowiedź ;) Wszystko się zgadza

Gość Aisha123
Alicja 17.03.68 , jak karty widza moje życie uczuciowe ?