Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 2, 2012 chyba koleżanką no i... hm... ubrana normalnie, bez mocnego makijażu itd i moja ocena jest taka: anna mucha jest całkiem ładna:D ma na żywo faktycznie wielkie cycki:D wygląda to troche dziwnie bo sama jest raczej niezbyt duza (choć po ciąży zostały jej spore boczki i brzuszek) aha, zjadła 2,5 x tyle ile przeciętny mężczyzna u mnie zjada na raz:D ps. była bardzo miła i sympatyczna ale straaaaaaaaaasznie dlugo się zastanawiala i kilka razy zmieniala zdanie ze jednak woli to a nie to itd:D ogólnie wrażenie pozostawiła bardzo pozytywne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patologia z Napisano Lipiec 2, 2012 a skad jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mucha Anna Napisano Lipiec 2, 2012 nie zmyślaj, od wczoraj nie ma mnie w kraju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faeoq Napisano Lipiec 2, 2012 codziennie spotykam "gwiazdy" i to nie tego pokroju i jakos sie nie chwale :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 2, 2012 alez ja się nie chwale:D poprostu opisuje jak odebrałem osobę anny muchy live w sytuacji życia codziennego bez fleszów kamer:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 2, 2012 jestem spod warszawy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milena Mutina Napisano Lipiec 2, 2012 Ruchałbyś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musztarda 0 Napisano Lipiec 2, 2012 >>>aha, zjadła 2,5 x tyle ile przeciętny mężczyzna u mnie zjada na raz He he. Zbanowany zarobił na Muszce więcej, niż na euro fanach. :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ATTENTION PLEASE Napisano Lipiec 2, 2012 http://www.voila.pl/275/xkdts/?1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 2, 2012 nie ruchałem bo za duzo świadkow:D ponadto jej tzytze są obecnie zarezerwowane przez tego małego ludzika w wózku z którym się u mnie zjawiła..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patologia z Napisano Lipiec 2, 2012 spod warszawy a to dziwne, takie malomiasteczkowe myslenie, nie przywykles jeszcze do gwiazd ; o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 2, 2012 musztard nie zarabialem na euro fanach:D jakbys poswiecala na moje posty choć 1% tego co postom shatyna to byś wiedziała że na ostatnią chwilę zmieniłem strategie...i nastawiłem się na rodziny z dziećmi chcący odpocząć od euro i się z wawy ewakuowali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 2, 2012 ja jej nawet nie poznalem tzn nie zwrocilem uwagi doppiero jak bylo szeptem "ty to mucha jest " to pomyslalem że goszczę naszego najwybitniejszego ministra:D ale patrze a to mucha ale anna:D u mnie duuużo znanych osób bywało:D:D:D np maarylka rodowicz, typunio prowadzący familiade, jakubik (ten bez reki z 13 posterunku i glowny bohater filmu dom zły) i wielu innych............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FAS0LKA Napisano Lipiec 2, 2012 Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego lalalalalala lalalalala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziunia z tapetą 0 Napisano Lipiec 2, 2012 ,,anna mucha jest całkiem ładna'' odkrycie roku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 2, 2012 :D mam fote z ukrycia akurat jak trzyma widelec i otwiera buzie:D ale nie wrzucę bo byście się skapneli lokalizacje a nie jestem tu lubiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 2, 2012 dziunia ale w tv to kazdy jest ladny:O nawet mnie by sie dalo przerobic, makijarz, światlo, dobry fotograf...itd... na żywo to zupelnie co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie kłam michau Napisano Lipiec 2, 2012 nie kłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niemadry. Napisano Lipiec 2, 2012 ja mam twoja lokalizacje ;) ale nie bede wredny i nie podam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziunia z tapetą 0 Napisano Lipiec 2, 2012 ,,w tv to kazdy jest ladny'' tu bym się kłóciła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 2, 2012 niemądry, dzięki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 2, 2012 oj dziunia wiesz o co mi chodzi... nie czepiaj sie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 2, 2012 penisem wtedy to nie bezie zaden dowód bo tak to moge zrobic biorąc jakąkolwiek fote z neta i wymazać tlo... tak że musicie uwierzyc na slowo a terz spadam:D wpadlem tylko się podzielić newsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zajebisty news michau Napisano Lipiec 2, 2012 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżina bangla Napisano Lipiec 2, 2012 "makijarz" jesteś analfabetą autorze ruda maupo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość msciciicicicccw Napisano Lipiec 2, 2012 ja pierdziele ban i ty jestes niby facetem :O znajomych w realu tez pewnie nie masz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tasiemkowa Napisano Lipiec 2, 2012 A ja ostatnio w moim malym miasteczku, gdzie baaaaaaaaaaaardzo rzadko mozna spotkac jakas znana osobe, widzialam pare dni temu Pawla Malaszynskiego. I tez bym nie zajarzyla, ze to on (mimo ze stalismy ramie w ramie, ale bylam zbyt zajeta wybieraniem wody, zeby zagladac kto kolo mnie stoi), ale jakies babki zaczely pokazywac w moja strone palcami. Z poczatku myslalam, ze na mnie pokazuja, ogladnelam sie, ale nie bylam nigdzie brudna ani nic to patrze na osobe obok. W rzeczywistosci jest nizszy niz w tv. Wyszlam ze sklepu, przed wsiadnieciem do auta postanowilam zapalic, patrze wychodzi i chyba splunal, pewna nie jestem wiec oczerniac nie bede, ale nie nawidze takiego czegos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 2, 2012 no jest ale co ty myslisz ze w necie nie ma amatorskich fot anny muchy?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 464658589 Napisano Lipiec 2, 2012 Poznaję te drzwi ze zdjęcia!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do zera Napisano Lipiec 2, 2012 przygłup znowu chce zaistnieć ,czemu kurwa tak jest że brzydota idzie w parze z głupotą :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach