Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkująca000

Spotkanie z facetem z neta.

Polecane posty

Gość randkująca000

Hej wszystkim. W przyszłym tygodniu mam spotkanie z chłopakiem z neta i po usilnych prośbach się zgodziłam. Pisaliśmy ze sobą ponad miesiąc. Umówiliśmy się w publicznym miejscu w sumie o racjonalnej porze. Co do samego spotkania to nie boję się, bo w sumie już coś takiego przechodziłam, ale chodzi o to jak powinnam się ubrać na taką randkę, bo jest w sumie lato, nie chcę się jakoś nie wiadomo jak odpicować żeby ze mnie wszystko spłynęło, ale też nie chcę wyglądać byle jak. Pomóżcie co zrobić.

Gość no tak........
w sumie to nie wiem.

Gość trollo
zależy jaką masz sylwetkę jeśli nie masz nadwagi to załóż letnią sukienkę, sandały i dyskretny make-up. To wystarczy. Szkoda, ze tak mało dziewczyn chodzi w kobiecych letnich sukienkach; to tak pięknie wygląda. Przestańcie zakłądać te ohydne baleriny i legginsy bo to paskudztwo jakich mało

Gość randkująca000
I tak spotkamy się na świeżym powietrzu a potem najwyżej pójdziemy coś przekąsić do baru :) więc jeżeli będzie upał? nie ubiorę przecież spodni bo będzie się po mnie lało.

Gość randkująca000
No mam 164 cm wzrostu dość duży biust wystający brzuszek wąskie biodra i płaską pupę. Nogi to za ładne nie są, zawsze omijałam szerokim łukiem sukienki, ale dla dobra sprawy się poświęcę.

Gość ada19
a nie boisz sie spotykać z ludźmi z czatów? Ludzie są różni..... a co do ubioru zależy o której sie widzicie jeżeli gdzieś koło południa możesz ubrać sobie ładną zwiwną sukienke a jak spotykacie się wieczorem to mozesz ubrać fajne spodnie i jakąś fajną delikatną bluzkę no i mozesz ubrać szpile

Gość randkująca000
Dopiero wieczorem. Nie już raz przechodziłam to zresztą to publiczne miejsce ludzi sporo zawsze można wrzeszczeć. :) Mam ładne czarne rurki i taką malinową bluzkę troszke zwiewną żeby brzuszka widać nie było do tego mam ładne wysokie koturny w kwiatki...a włosy to pewnie wyprostuje dla odmiany i jakiś makijaż co wy na to?

Gość ada19
nie wyglądasz w tym zbyt wyzywająco ale delikatnie i subtelnie wiec sama zrobisz jak uważasz

Gość ada19
wiesz co trochę nie wierzę w tych ludzi z neta miałam koleżankę spotkała się z nim pisali ze soba z miesiąc ty przynajmniej jesteś mądrzejsza od niej bo idziecie do miejsca publicznego a ona poszła do jego domu ale na szczęście facet nie okazał się dupkiem a nawet pożądnym facetem ale co z tego jak pochodzili ze sobą z 5 miesięcy i się rozstali bo on uważał że nic jednak nie czuje i że mówił jej że Kocha byłą to po co wogóle zaczynał choć ona tez nie jest niewinna bo ona Kochała.. kocha też byłego

Gość randkująca000
Chociaż w sukience też ładnie by było na pierwsze spotkanie.

Gość ada19
a co do stroju to super wybór na pewno bedziesz ładnie wyglądać jakaś fajna torebka i możesz ruszać:)) no i delikatny makijaż

Gość randkująca000
No nie zawsze można dobrze trafić. Ale łatwo poznać jaki facet jest, skoro poszła z nim do domu to musiała mu zaufać.

Gość ada19
zaufać facetowi z którym pisało się miesiąc to trochę niebezpieczne zdarzały się różne przypadki.....

Gość ada19
ile masz lat jeśli mogę wiedzieć??

Gość randkująca000
Ale to od razu widać gdy facet coś kręci. Tak jak mówisz zdarzają się różni i mogą nieźle kłamać ale to idzie wyczuć czy facet jest normalny. W zależności jak pisze. Poza tym to podobne do tego jak się poznaje kogoś w klubie.

Gość randkująca000
21 a Ty?

Gość ada19
tak ale tu widzisz czy ten facet ma lat 20 czy podszywa się za 20latka a ma tak naprawdę lat 40 czy wyżej

Gość ada19
tyle samo;)

Gość randkująca000
Wiesz faceci to są tępi bardzo i musi być na prawdę inteligentny facet żeby wymyślać takie niestworzone rzeczy. Tyle faktów musi sobie ułożyć żeby potem jak się go o coś zapyta przypadkiem nie wpadł.

Gość ada19
hmm widzę że zaczynasz bronić czatów;) no cóż ja mam takie a nie inne wyrobione zdanie na temat tych ludzi którzy tam piszą;) poprostu bardziej uznaję poznawanie ludzi na imprezach dyskotekach w parkach na siłowni wiadomo i tu można spotkać jakiegoś pedofila gwałciciela czy Bóg wie co jeszcze ale jakoś jestem nie przekonana do tego rodzaju poznawania się z innymi

Gość randkująca000
:) nie nie bronię, ale teraz rzadko faceci podają się za kogoś innego, raczej walą z grubej rury...hej mam 32 lata żonę, która mnie zdradziła i chcę się na niej odegrać, albo mam 40 lat i szukam przygody za kasę. Już się mało kto ukrywa.

Gość randkujaca 000
w sumie jakby był fajny 40 latek to moze bym nie pogardziła

Gość randkująca000
Ten wyżej to podszyw:P no nic jakoś coś sobie wymyślę ze strojem, może kupię jakąś sukienkę zwiewną dla odmiany:)

Gość ada19
no nie wiem może i masz racje ale już za duzo się naooglądałam czy poczytałam na temat ludzi z czatów ja bym się poprostu bała spotkać z takim człowiekiem... pisałaś wcześniej że już cos takiego przechodziłaś byłaś z tym mężczyzną w związku poznanym na czacie? czy to było takie luźne spotkanie?

Gość randkująca000
Byłam z nim. Coś około pół roku, ale stwierdziłam że nie pasujemy do siebie i zerwałam. Teraz idę się spotkać w sumie tylko z nudów. Może będzie to ciekawy facet, kto wie, nie zakładam że to będzie związek bo na razie nie wchodzę w żadne.

Gość reewtretreew
daj sobie spokój ,bo sie rozczarujesz i zdenerwujesz

Gość randkujaca 000
w sumie to nie był związek ,ale taka bardziej lużna znajomość oparta na seksie i czymś w rodzaju przyjazni

Gość randkująca000
:) piszę że idę tylko tak o...gdyby mnie facet nie poprosił, co już zrobił raz ale mu odmówiłam to bym nie poszła. Pogadać można. Nie liczę na żadne związki.

Gość randkująca000
Ten podszyw wyżej kogoś mi przypomina.

Gość randkujaca 000
hohoho tak ? a kogo ?