Dagaaaaa 0 Napisano Lipiec 2, 2012 dziewczyny zupelnie, zupełnie sie na tym nie znam.... idę nadrugie urodziny do chrześniaka i znów nie wiem co kupić? czy taka wywrotka samochod może ucieszyć maluszka? http://www.zabawki-dla-dziecka.pl/little-tikes-jezdzik-wywrotka-uchwytem-pchacz-p-1416.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lela*** Napisano Lipiec 2, 2012 super sprawa taki samochód! maluch na pewno będzie zachwycony:) mój suyn też ma podobny i to jest najlepsza zabawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama 3- latka * Napisano Lipiec 2, 2012 Jeżdzik fajny, ale drogi. Możesz tańszy kupić podobny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagaaaaa 0 Napisano Lipiec 2, 2012 dzięki za opinię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagaaaaa 0 Napisano Lipiec 2, 2012 może i drogi ale podobno z little tickes plastik jest bardzo wytrzymały . Ogladałam duzo innych ale ten mnie jakoś ujął! Ale dzieki za zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 2, 2012 bardzo drogi jak na tego typu zabawke, moj mlody od kilku lat ma cos podobnego ale bylo z 3 razy tansze, jezdzi tym codziennie i sie nie rozwalilo a ma juz prawie 4 lata. szkoda kasy wydawac no chyba ze ci nie szkoda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabi80 0 Napisano Lipiec 2, 2012 może jakiś samochodzik, albo jakaś książeczka... albo i coś z ciuszków:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Serek Hohland Napisano Lipiec 2, 2012 To już lepiej taki rowerek http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-1133-Rowerek-Milly-Mally-Boby-Violet.html cena podobna, a można z niego korzystać dłużej no i na zewnątrz. Dwulatki jeszcze się tak dobrze nie odpychają na takich jeździkach, więc rowerek sterowany przez rodzica powinien być lepszy i wygodniejszy dla dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagaaaaa 0 Napisano Lipiec 3, 2012 dziękuje wszystkim za opinię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach