Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anienwjnhef

zaszłam w ciąże używając prezerwatyw przed okresem:/

Polecane posty

Gość anienwjnhef

to nie do pomyslenia. Zaszlam w ciaze zabezpieczajac sie porządnymi prezerwatywami kilka dni przed okresem:/ gdybym nie dostala laktacji w piersi jednej jak juz zakladalam tutaj tematy to nie wiedzialabym nawet ze tej ciazy jestem. Mialam okres 2 pierwsze dni normalny a nawet bardzo obwity a nastepne 2 dni to plamienie zwykle ( ale czasem tak mialam). to jest nie do pomyslenia . Nie wiem zdarzyło się to ktorejs z was ze zabezpieczenie zawiodlo? My 5 lat uzywalismy prezerwatyw i to nawet w dni plodne nigdy nie bylam w ciazy. nic nam nie peklo nic sie nie obsunelo- wszystko normalnie jak dotychczas. Jestem w szoku . \

Gość anienwjnhef
a tu 6 tydzien

Gość pisze bo lubie
to gratulacje (chyba) bo nie wiem czy sie cieszysz czy nie. a gumka ma to do siebie ze peka czasami i nie daje 100% zabezpieczenia a plemniki w pochwie moga troche posiedziec ;p

Gość 6 tydzień a ty laktację masz??
:D:D:D:D

Gość anienwjnhef
no troche to jest tak ze sie ciesze i jednoczesnie nie ciesze. Gdyby to byla moja 1 ciaza to bym sie cieszyla ale to juz 2 mam core prawie 3 letnia. Nie planowalam ciazy i mielismy zupelnie inne plany a tu takie cos.. Zeby sie jeszcze czlowiek nie zabezpieczal to jeszcze moglabym miec pretensje do siebie ale zeby sie tak zdarzylo? Nie wiem czy to widac kiedy prezerwatywa peka ale u nas nic kompletnie . gdyby mnie laktacja nie zaniepokoiła to pewnie bym nawet nie wiedziala ze jestem w ciazy a gdybym za drugim razem znow okres dostala w terminie ? Przeciez zabezpieczajac sie nikt nie bierze pod uwgai ciazy i testow itp nie robi.

Gość anienwjnhef
tak mozesz sie smiac ale tak jest ze mam laktacje w prawej piersi ( tzw plamki na koszuli zostawiam no i wyciskam krople - uwaga bialego mleka). Pytalam ginekologaa czasem sie to zdarza rzadko bo rzadko ale sie zdarza. jestem tego przykladem

Gość 6 tydzień a ty laktację masz??
ty lepiej zbadaj piersi, bo to może być objaw zupełnie czego innego :(

Gość No właśnie... wrrr!
"My 5 lat uzywalismy prezerwatyw i to nawet w dni plodne nigdy nie bylam w ciazy. nic nam nie peklo nic sie nie obsunelo- wszystko normalnie jak dotychczas. Jestem w szoku " "Gdyby to byla moja 1 ciaza to bym sie cieszyla ale to juz 2 mam core prawie 3 letnia." Nosz kuźwa idiotka! :-)

Gość No właśnie... wrrr!
Tępy pustak! :-)

Gość pisze bo lubie
haha no wlasnie nosz kuzwa nigdy nie byla w ciazy w ciagu 5 lat ale 3-letnia corke ma :D niezla

Gość malinka z cytrynką
nic w tym dziwnego,niektóre kobiety tak mają ja miałam siarę od 7 tyg ciazy ale nie byłą to pierwsza ciąża tylko kolejna

Gość anienwjnhef
od razu widac z kim ma sie doczynienia na tym forum- wystarczy spojrzec wyzej na odpowiedzi. Rozumiem ze dobrze sie czujescie ze swoim chamstwem i dobrze ze jest takie forum na ktorym mozecie sie wyzyc i kogos bezpodstawnie nazwyzywac. No nic na tym koncze moj pobyt na tym forum bo z prostakami nie ma co dyskutowac bo tylko do swojego poziomu zniżą a tego bym nie mialabym przyjemnosci doswiadczyc. takze mozecie sobie ulżyć nadal w tym temacie ale juz bez mojej obecnosci tutaj. milej zabawy

Gość anienwjnhef
p.s i gdybyś byla chodz troche blyskotliwa to domyslilabys sie ze mozna ogolnie uzywac 5 lat prezerwatyw z przerwa na chciana i planowana ciaze :/ przed ciaza 2 lata i po ciazy prawie 3 :/

Gość lubie zielone pomidorki
niestety ale ja tez mam wrazenie ,że to forum jest dla umysłowych,czekają jak te hieny by kogość pogryźć

Gość Danka280
Ja właśnie dlatego zawsze okreslam sobie dni płodne...żeby nie było niespodzianki. Mam tester na ślinę i parktycznie codziennie to sprawdzam.