Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...koperek........

Patrzę się kobietom w biust nawet gdy to widzą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ...koperek........

Mówi się, że gdy facet spojrzy kobiecie w biust to ma spore szanse na to aby dostać z liścia. Gówno prawda !!! Gdy tylko przechodzę obok jakiejś kobiety, dziewczyny to zawsze gdy coś odsłoni to sobie na to coś popatrzę :P Jeśli biust to biust, jeśli nogi to nogi, na usta patrzę, latam wzrokiem po twarzy, na dłonie czasem popatrzę ... Pracuję przy obsłudze klienta i podchodzi do mnie dużo klientek. Najwięcej jest "mamusiek" ... niektóre to takie kocice że rozum tracę :D Jest też kilka przed 30-stką i parę młodszych. Praktycznie każdej patrzę w biust i to tak specjalnie aby to zobaczyła. Mało tego : robię sobie takie iskierki w oczach aby widziała, że mi się spodobał widok :P A gdy spojrzę później w oczy tej kobiecie to praktycznie po każdej widać że jest z tego dumna że taki młody chłopak wykazuje zainteresowanie nią. Niektóre to chyba coś by chciały i tak sobie myślę że zacznę robić jeden krok do przodu więcej ;) No nie było chyba jeszcze przypadku aby któraś się wkurzyła. Niektóre lekko buraczeją, niektóre robią słodki uśmiech, niektóre dodatkowo poprawią sobie włos albo umilą głos. Będę patrzył dalej i już. Fajnie tak jest , podoba mi się.

Gość ...koperek........
KOmentujecie czy na darmo to pisałem ? :( Podsoba wam się dziewczyny gdy facet patrzy się wam w biust albo na pupę ? Nie jakiś zboczeniec tylko normalny chłopak. Ja tylko sobie patrzę i już. Podczas rozmowy uśmiechnę się dając do zrozumienia kobiecie że jest atrakcyjna ;)

Gość nakrętka od butelki
kobiety lubia gdy facet się na nie patrzy, bo wtedy czuja się atrakcyjne:) oczywiście nie mówie o chamskich podrywach czy coś w ty6m stylu. po prostu kobiety lubia jak facet na nie patrzy.

Gość uyrydrye
o matko ale temat.. ja zawsze widze gdy faceci gapia sie na moj biust.

Gość lonty
koperek ja tez czesto patrze sie kobietom na cycki, dupcie i nogi,dzis gapilem sie pol godziny na wielkie cycki goracej 45latki w autobusie ;)