MonikaD284 0 Napisano Lipiec 2, 2012 Hej spóźnia mi się okres już 9 dzień(dzisiaj jest 2 lipiec) myślałam,że jestem ciąży ale żadnych objawów ciąży brak. Czuje się dobrze,ale niepokoi mnie fakt,że nie mam okresu dzisiaj zrobiłam test i wyszedł negatywny,co się dzieje?mam iść do ginekologa?może coś się dzieje z moim organizmem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 2, 2012 Z wizytą u ginekologa możesz jeszcze poczekać. Jeśli do końca tygodnia miesiączka się nie pojawi wtedy idź do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie lepiej na badanie krwi?? Napisano Lipiec 2, 2012 beta hcg? a to równie dobrze moga byc zaburzenai hormonale brak okresu to nie tylko objaw ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaD284 0 Napisano Lipiec 2, 2012 pare miesięcy temu spóznił mi się tydzień,ale nawet testu nie robiłam,chociaż byłam zestresowana,ale przyszedł.To takie zwykłe badanie krwi wykaże,czy jestem w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 2, 2012 Zwykłe nie, badanie poziomu beta hCG tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach