Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noka

szukam ginekologa kraków, nfz

Polecane posty

Gość noka

który bez problemu wypisałby mi tabletki antykoncepcyjne...Nie chce iść znowu prywatnie i usłyszeć od gina, że nie wypisze mi recepty bo to niemoralnie uprawiać sex przed ślubem. (Mam 19 lat)

Gość ale dylematyy
ie chce iść znowu prywatnie i usłyszeć od gina, że nie wypisze mi recepty bo to niemoralnie uprawiać sex przed ślubem. a cy sie przejmujesz opinie lekarza? a huj go to interesuje ale masz dylematy ide normalnie i karze mu wypisac i laski nie robi h go to obchodzi oj dziewczyno niema co sie przejmowac cudzymi opiniami

"a ch*j go to interesuje ale masz dylematy ide normalnie i karze mu wypisac i laski nie robi" Mylisz się. Ma prawo odmówić, to nie ratowanie życia ani zdrowia, jeśli jest to niezgodne z jego sumieniem.

Gość noka
Jestem z chłopakiem ponad rok ale jesteśmy zdecydowanie za młodzi na wychowywanie dziecka w razie wpadki a wiadomo jak to jest z prezerwatywą . Chce uniknąć sytuacji w której będę musiała się lekarzowi tłumaczyć. btw, czy w ogóle wypada tak po prostu lekarza o nie poprosić?

Czy wypada? :o Nikomu nie musisz się tłumaczyć. Jesteś pełnoletnia, więc nie potrzebujesz niczyjej zgody. Wejdź na stronę: http://kolejki.nfz.gov.pl/koc/kolejkiSzukaj.do Wybierz oddział nfz-małopolski, miasto-Kraków, pole ulica pozostaw puste, w polu świadczenie wpisz poradnia ginekologiczno-położnicza i kliknij szukaj. Wyskoczą Ci placówki w Krakowie, które mają podpisaną umowę z nfz. Czas oczekiwania na wizytę jest orientacyjny. Masz tam numery telefonów, zadzwoń, zapytaj jaki jest czas oczekiwania na wizytę z nfz i od razu zapytaj czy dany lekarz przepisuje tabletki, jeśli oczywiście nie ma przeciwwskazań zdrowotnych.