Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem Przegrańcem

Dlaczego Bardzo Niscy Faceci nie mają powodzenia :(

Polecane posty

Gość Jestem Przegrańcem

Witam jestem niskim facetem ( 175 ) dlaczego nie mam powodzenia ? To nie moja wina że nie urosłem :(. Żałuję za swoje grzechy.

Gość turkusowe_oczy
Nie jesteś bardzo niski... Nie wmawiaj sobie tego! 175 to nie jest mało!

Gość Jestem Przegrańcem
Turkusowe_Oczy dziękuje za Twoją wypowiedz, postaram się zmienić podejście. Ble Ble... to nie zazdroszczę, ja idąc ulicą i widząc te dziewczyny po 170-175+ o pięknych kształtach długich nogach i ładnych buziach, czuje się zle :(. bo gdybym miał te 10 cm więcej to bym podbijał i probował szczęścia.

Gość proteaza
no widzisz to tak jak wysokie dziewczyny nie mają powodzenia, bo to takie nie kobiece, a to nie ich wina przecież...no cóż życie jest okrutne

Gość Na zdrówko ;-)
Bo są niscy. Ale 175 to raczej ok

Gość nieprawdda
Nie prawda, że niscy faceci nie mają powodzenia! Znam osobiście faceta który ma ok 170 cm wzrostu i do tego jest tak przystojny że mogłabym go schrupać, jednym słowem jest boski

Gość tomecetylko
facet zacyna sie od 187, laska od 170 moje zdanie/ ale zawsze mozesz miec niska dziewczyne tak? np 160..:) i gra bo wysoka cie nie zechec raczej.. ale i ty bys sie zle czul co?

Gość tomecetylko
ale mowie jak bys mial wyzsza od ciebie.. jest duzo niskich dziewczyn

Gość że też ludzie łapią się
jeszcze na te prowokacje o wzroście :O przecież te same osoby pisza je tu od lat :O wszyscy to znamy na pamięć :O

to jest gówno prawda wczoraj w strefie kibica widziałem pare : on ok 170 cm i ona ok 165 cm i byli parą bo było to widac i ona była ładna

skumajcie że wzrost to tylko jeden z podpunktów mówiących o waszej atrakcyjności. Chociaż fakt wygląd się liczy. Na coś poważniejszego to kobieta zwraca uwagę co macie czy macie pracę auto itp.

Gość swieza truskaweczka
ja rowniez znam niskich facetow i sa strasznie przystojni mmm...:D

Gość swieza truskaweczka
takze pozdrawiam krzysia ktory jest niziutki ale za to baardzo sexowny..

Gość swieza truskaweczka
takze pozdrawiam krzysia ktory jest niziutki ale za to baardzo sexowny..

Gość ABI 678
po pierwsze niski nigdy nie bedzie przystojny!!!!!!!!!!! to raz:) moz e byc slodki , atrakcyjny ale nigdy przystojny:) tak jak laska niska nie jest reprezentacyjna to dwa ale... jak masz hjas i auto masz kazda od 15 do 60 ;lat to sa fakty mma kolege malego lysego konusa ma auto jak marzenie i wlasny biznes pzrebiera wybieraw czym chce

Gość kwiat lotosu i
Ja jak ubiore szpilki to jestem wyższa od swojego męża o 5 cm i wcale mi to nie przeszkadza :) A jestem smukła i wysoka, więc rzuca się to w oczy :)

Facet zaczyna się od 180 cm, ale od 175 cm też można podpiąć... Od 170 cm nazywa się osobnik płci męskiej mający szansę na sex za darmo, z miłości!! Poniżej 170 cm natomiast to kurdupel, który uprawiając sex z miłości (nie płacąc za niego) może narazić się żulom oraz Donaldowi Tuskowi, który również nienawidzi kurdupli i rozmyśla nad wprowadzeniem ustawy ograniczającej kurduplom kontakty z kobietami !!!

Gość zona niskiego
mam 170 cm, moj maz ma tyle samo. niski, ale nie zamienilabym go na zadnego innego. moja rodzina jest cala wysoka (ja chyba jestem najnizsza kobieta w rodzinie), wiec gdy przyprowadzilam go na rodzinna impreze to widzialam oburzenie babc, cioc i kuzynek. ale dzis wszyscy mmi zazdroszcza takiego meza. jest zaradny, jest super tatą i super mezem.... a szpilki?? mam w d.. jak wygladamy. codziennie biegam w butach na obcasach 10 cm.

Facet mający 170 cm może mieć nawet kobietę tego samego wzrostu! Natomiast koleś mający 169 cm, MUSI już szukać tylko w tych najniższych, laska dla takiego to max 155 cm, wiem o czym mówię!!! Jakbym związał się z taką równą sobie, albo taką 165 cm, to bym nie miał życia :(

Gość kielbasa czy slup
a autor wątku jaka ma fujarkę? adekwatną do wzrostu czy weza boa?

Gość swieza truskaweczka
kurdu_bydzia a nie nie o tobie no chyba ze jestes z wadowic ?

O dziwo frodo the niziołek nie nawiedził tematu. :D Jak na złość akurat teraz, spytałabym się jak mu ostatnia randka poszła. :classic_cool:

Gość swieza truskaweczka
a no to w takim razie nie o tobie..:-) no niewiem czy przypadkiem nie tyle hehe ..:-)