Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minochea

Ile ważą dwu-trzyletnie dzieci?

Polecane posty

Gość Minochea

?

Gość hakana
Czy dwulatek może ważyć około 25kg?

Gość bvfdvbds
Nie, nie powinien tyle ważyć. Powinien między 11-16 kg.

Gość hakana
no to w takim razie ile powinien mierzyć max taki dwulatek?

Gość bvfdvbds
No moja córka waży właśnie 13.

Gość hakana
mój dwulatek miał bilans dwulatka w wieku 22miesięcy i po zważeniu go wyszło 16kg Teraz ma 26miesięcy i wożę go w foteliku rowerowym o max obciążeniu do 22kg a od 22miesiąca mój dwulatek urósł kilka cm co widac po spodniach butach i koszulkach Boje się że może juz ważyć koło 22kg i nie powinnam już go wozić w tym fotelu..

Gość hakana
Boję się tymbardziej że piszą że te fotele sa przeznaczone dla dzieci do 4roku życia a moje dziecko jest wyższe od przeciętnego czterolatka. Fotelik rowrowy to była jedna z najdroższych rzeczy jaką zakupiłam bo ja b.dużo jeżdżę Miałam nadzieję że 4roku życia będe spokojnie woziław nim dziecko to ono jak na złość musi roznąć jak na drożdżach!

Gość klapoucha28
nie ma reguly. moj ma 3 lata i wazy 19 a wcale nie jest gruby.jest bardzo wysoki..rowny z dziecmi starszymi o rok albo ponad....

6kg w 4 miesiące? mało prawdopodobne, nawet jeśli sporo urósł... nie masz gdzie go zważyć? żadna koleżanka nie ma wagi?

Gość klapoucha28
ale czym sie przejmujesz? dopoki sie miesci w ten folelik to go wozisz i tyle. jak wyrosnie to go tam sila nie upchniesz.. nie przesadzajmy ze napisane do 22 a dziecko wazy 23 to juz nie mozna. ale pewnie do 4 roku zycia ci nie starczy..

Gość dvvvsvsvsvvfffff
moj bedzie mial 3 lata za miesiac i wazy 15.

Gość hakana
Co mam zrobić? Może jakieś wzmocnienia? Dwulatek zwłaszcza taki wysoki jest daleki od samodzienlej jazdy na rowerze! Może przyczepkę kupie? Ciekawe jakie obciążenie tam obowiązuje? Czasem widuję po dwoje dzieci w takich przyczepkach to pewnie dość.

Gość klapoucha28
ta a taka przyczepka 1,5 tys kosztuje :)

Gość angela i jej kochani
znam dzieciaka co ma 7 lat i wazy 20 kg, i kurdupel z niego straszny od 3 lat wogole nie rosnie, wyglada jak 4 gora 5 latek..

Gość hakana
klapoucha28 martwie sie wiesz dlaczego? Jak jeżdże to coraz bardziej się to wszystko telebie i chwieje Trzy razy w ciągu trzech miesięcy pękła mi dętka z tyłu Mam taką wizję że ja jadę a ten fotel mi odpada i bo to co go trzyma pęka////

Gość hakana
Mój fotelik kosztował około 500 widziałam przyczepki w podobnej cenie

Gość hakana
Nie wyobrażam sobie żeby nie móc jeździć.. A dziecko mi sie nie nauczy tej sztuki zanim nie skończy 7lat chyba tak sądzę.

Gość klapoucha28
no to nie wiem co zrobisz..te przyczepki sa drogie a napisalas ze fotelik byl sporym wydatkiem...ale to moze nie kwestia wagi dziecka? moze masz slaby rower? przeciez ciezsze dzieci waza ludzie..a nie sadze zeby Twoje dziecko przekroczylo te 22 kg

Gość klapoucha28
moj ma trzy lata i sam nie jeszdzi jeszcze nawet na 4 kolkach trzeba hgo prowadzac..mysle ze 4 latek juz sobie poradzi no ale to jeszcze kupa czasui

Gość klapoucha28
z ciekawosci weszlam na allegro i za 300 zl sa przyczepki :) tamta ktora widzialam w gazecie widac firmowa jakas byla

Gość hakana
rower mam słaby to fakt żałuję że go kupiłam Jednak warto wydać 3 x więcej i kupić porządny rower za jakieś min.2500zł