Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letnia upalna noc

Dlaczego mężczyźni nie doceniają wartościowych kobiet?

Polecane posty

A jaka to jest kobieta wartościowa? Po czym poznać?

"bo to lenie nie chce im sie starac, idą na łatwiznę niestety takie czasy same chamy i lenie" A po co się starać o kogoś kto nie jest do mnie przekonany? Przecież to strata czasu i energii. Nie dajcie sobie wmówić bzdur panowie. Kobieta już po 10 sekundach (max) wie czy chce was bardziej poznać czy nie. Gdy wy się staracie to przyjdzie taki co albo postara (zaimponuje) się bardziej od was i ją stracicie albo nie będzie się starał wcale ... i ona ucieknie do niego. Life's a bitch :D

Gość letnia upalna noc
"chciałabym jescze dodać, że jeśli myślicie, że my tylko na przystojnych lecimy to sie mylicie, bo wystarczy być kulturalnym i o siebie zadbac " - tak taka prawda. Żel na włosach u faceta odpada. A najlepszy taki który słuchałby drum'n'bass, kochał survivale, noclegi pod namiotem...oj bezcenny okaz :)

"A jaka to jest kobieta wartościowa? Po czym poznać?" Nie ma czegoś takiego. To tylko pierdolenie zakompleksionych pasztetów na których nikt nie leci :D

Ty się będziesz nie wiadomo ile starał a ona nawet nie pozwoli się dotknąć. A za jakiś czas pojawi się inny koleś, walnie parę uśmiechów, pogada a ta już się rzuca mu w ramiona.

"chciałabym jescze dodać, że jeśli myślicie, że my tylko na przystojnych lecimy to sie mylicie, bo wystarczy być kulturalnym i o siebie zadbac" Bzdet. Czy naprawdę muszę pisać czemu czy może krówsko samo się domyśli?

Gość letnia upalna noc
A Wy panowie jak robicie?zobaczycie kawałek cyca, pupy i już Wam się w głowach przewraca. Już nie zganiajce na kobiety, że są takie złe.

umiesz czytac? umiesz, ale nie czytałem pierwszego postu mój błąd Doceniają jeśli jest ładna, w przeciwnym wypadku może być ciężko. Tak to jest podle urządzone

po pierwsze trudno dziś o kogoś naprawdę wartościowego wiele osób twierdzi, że jest kimś wyjątkowym, ale zazwyczaj ma się to nijak do rzeczywistości powiem tak - osoby wartościowe zazwyczaj nie chełpią się tym - mało tego niejednokrotnie nawet nie są tego świadome hasła typu jestem wartościowa/wartościowy zazwyczaj głoszą osoby, które sobie kogoś szukają - zazwyczaj padają właśnie na tego typu forach i czatach niestety te słowa są niewiele warte ponadto tak jak ktoś tu już wcześnie wspomniał - spokojnych facetów też nikt nie dostrzega - kobieta szuka inteligentnego, zaradnego, przebojowego, przystojnego.... i długo tak można by wymieniać partnera właśnie - partnera - to słowo jest adekwatne do rzeczywistości bo wpierw patrzycie co owa osoba może wam zaoferować i jakie macie przy nim perspektywy na przyszłość, a dopiero potem wymyślacie za co go kochacie.... problem polega na tym, że to przyćmiewa wam bardzo istotne rzeczy... ignorujecie także pewne symptomy licząc na to, że dzięki waszej osobie wasz wybranek zmieni się na lepsze - a to kolosalny błąd tak naprawdę... ironia losu - kobiety szukają i kombinują jak tu dorwać faceta, który spełni ich wszystkie oczekiwania, ostatecznie te wszystkie gierki i manipulacje doprowadzają do tego, że przez całe życie męczy się z kimś kogo nie potrafi pokochać... oczywiście na zewnątrz wszystko jest ok. tylko w środku panuje chaos, pustka, poczucie niespełnienia i ciągłe pretensje... to zadziwiające, bo znam kilka przypadków - kobieta dyryguje mężem bo chce aby zarabiał kasy, chce także pozbyć się go z domu - chwali się inicjatywami, do których ona go zmusza, a które nieustannie nie wychodzą... oczywiście jest jej źle... inna z kolei kobieta ma męża, który pomaga, powiedział bym jest takim pedantem, ma stałą, pewną pracę itp. itd. kłopot w tym, że nie szanuje jej... jeszcze inna ma męża, zarabia kupę kasy, mąż to osoba "dystyngowana" i z perspektywami na przyszłość.. problem polega na tym, że on szukał żony na pokaz, którą mógłby się pochwalić... jaki z tego wniosek? żadna kobieta nie jest w pełni zadowolona ze związku i zawsze psioczy na faceta, nigdy nie będzie usatysfakcjonowana... wszystkie wymienione przypadki deklarują, że rozwiodły by się gdyby wygrały w totka... :P cóż dziś oznacza bycie wartościowym? pytanie retoryczne każdy jest inny i inaczej postrzega otaczającą nas rzeczywistość jedno jest niemal pewne - kobiety mówią najwięcej o miłości i prawdziwym uczuciu, ale tak naprawdę owe slogany nic nie znaczą, liczy się coś zupełnie innego cóż więcej mogę dodać? nic... i tak zaraz zostanę zaatakowany, a wszelkiego rodzaju wnioski wypaczone.. to ich taktyka.. zamącić dno tak by nikt nie widział tego co tam zatopiły.. ewentualnie teksty w stylu, ja jestem inna, poznałeś niewłaściwa kobietę.. slogany, puste słowa, stereotypy, powielane hasła...

"A Wy panowie jak robicie?zobaczycie kawałek cyca, pupy i już Wam się w głowach przewraca." Zależy jeszcze jakiej pupy i jakiego cyca. Jak się widzi te niektóre smoki na ulicach to człowiek ma ochotę do domu zawracać.

,,Kobieta już po 10 sekundach (max) wie czy chce was bardziej poznać czy nie.'' bzdura, potrzeba co najmniej godziny rozmowy, żeby wyniuchać gdzie facet pracuje i ile zarabia :D

"po pierwsze trudno dziś o kogoś naprawdę wartościowego" A na Allegro sprawdzałeś?

"bzdura, potrzeba co najmniej godziny rozmowy, żeby wyniuchać gdzie facet pracuje i ile zarabia " Osioł! Nie widzisz czym przyjechał ani jak się ubiera? :D

"A Wy panowie jak robicie?zobaczycie kawałek cyca, pupy i już Wam się w głowach przewraca." Każdemu zdrowemu powinno się przewracać:)

Gość letnia upalna noc
Darker troche tolerancji przydałoby sie Tobie. Nie wszyscy muszą być ładni, w przeciwnym razie byłoby zbyt nudno. A uroda i piękno to pojęcie względne, wnętrze jest najważniejsze.

Gość manio ciekawski=)
stereotyp kontra stereotyp powodzenia życzę dyskutantom :D ps a ja mam wartościową kobietę którą doceniam jestem trochę niegrzeczny i ona też poniekąd ;) poza tym mamy o czym rozmawiać

potrzeba co najmniej godziny rozmowy, żeby wyniuchać gdzie facet pracuje i ile zarabia Heh, mądrego po szkole i przyjemnie poczytać

"Każdemu zdrowemu powinno się przewracać " Ale teraz eunuchy służący jako ramię do wypłakania się gdy panna odwali jakąś głupotę są w cenie. Każda powinna mieć przynajmniej jednego. :D

,,Osioł! Nie widzisz czym przyjechał ani jak się ubiera?'' w ubiorze może nie mieć gustu, a przy stosunku miejsc parkingowych do ilości samochodów czasami trzeba parkować kilkaset metrów od umówionego miejsca :D godzina rozmowy potrzebna, i basta! :D

Gość oł jeeeaaa
letnia upalna noc To bardzo proste bo większość woli nudne i bez pasji tak naprawdę facet potrzebuje spokojnej kobiety a nie agresywnej albo jakiejś pojebanej imprezowiczki która chleje na morgi i daje doopy po kątach

Gość hgidphgd
fececi, jesteście żałosnymi, zdesperowanymi leniami ! sami o siebie nie mozecie zadbac, ale jak kobieta nie wygląda i nie pachnie to problem wielki! az tracę nadzieje jak siedze i czytam co Wy tu piszecie, dochodzicie to jakiś błęnych prostackich wniosków ! dziękuje, skończyłam

Gość letnia upalna noc
Jak woli nudne to ja nie mam pytań :D To wiele o Was mówi panowie...

Gość oł jeeeaaa
potrzeba co najmniej godziny rozmowy, żeby wyniuchać gdzie facet pracuje i ile zarabia Takaś szybka :D

"Darker troche tolerancji przydałoby sie Tobie." Po czym wnosisz, że jej nie mam? Zabawne. "Nie wszyscy muszą być ładni, w przeciwnym razie byłoby zbyt nudno." Nie wszyscy musza być szczęśliwi bo też było by nudno. Kogo w takim przypadku wytykalibyśmy palcami? "A uroda i piękno to pojęcie względne, wnętrze jest najważniejsze." Jak mi się nie podobasz to nie mam ochoty poznawać twojego wnętrza.

Gość letnia upalna noc
Jak Wy wolicie nudne kobiety to ja nie mam pytań hahaha. To wiele o Was mówi...

Każda powinna mieć przynajmniej jednego. Może to pomysł na biznes. Agencja oferująca takich co kochają survivale, śpią pod namiotem nawet w zimę, słuchają poezji śpiewanej i są wrazliwi.