Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o dzizas!!

Podobaja sie wam te wszystkie slitasne slubne zdjecia??

Polecane posty

Gość o dzizas!!

takie romantyczne, nad rzeczka, na mostku, a torach kolejowych:/ jakies takie mi sie to kiczowate wydaje

no właśnie też mi się zawsze komiczne wydawały te scenki wyrwane z harlekinów; rozwiany włos, rozmarzone spojrzenie, leśna sceneria itd. no cóż, każdy ma swoje własne poczucie estetyki i romantyzmu, jak ludzi cieszą takie pamiątki to czemuż by nie. :P

Gość o dzizas!!
o co mam byc zazdrosna:] nie jestem zazdrosna z natury:)

Gość o dzizas!!
za to jestem ciekawa czy sa dziewczyny ktorym sie nie podobaja takie albumy

Gość HEEEJJ
jeju chyba fajnie kiedyś usiąść i obejrzeć takie zdjęcia i przywrócić wspomienia

Gość edabrowsa1983
my zrobilismy sobie pozy, chociaz wydawały sie kiczowate i smieszne. po 3 latach zajebista pamiątka:) sa cudne:)

zdjęcia są fajne, o ile są pamiątką ze ślubu. zdjęcia robione pół roku później w pięknej scenerii wydają mi się żenujące. a już najbardziej żenujące są te "panny młode" na sesjach, które w tych pięknych sukniach, w których powinny wyglądać jak damy, zachowują się jak chłopki - kieca podciągnięta byle jak powyżej kolan i zasuwamy niezgrabnym biegiem w inne miejsce, żeby tam znowu suknię wygładzić i na zdjęciu wyglądać jak dama. żal i wstyd.

ja ostatnio ogladałam takie zdjecia (nei moje) a wśród nich zabawne zdjecie, gdzie panna mloda biegnei z podwinieta suknią a za nią pan młody ;) trzeba mieć do siebie dystans i umeić żartować ;)

Gość 089098
T dziś ludzie biorą jeszcze śluby? Myślałem, że dziś królują związki bez zobowiązań.

Gość Marek25
Fajne jeśli po latach oboje będą mogli je razem oglądać