Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renkaaa

Jaka fryzura na ślub, żeby zakryć odstające uszy?

Polecane posty

Gość tylko odpowiem...
Mówisz ze na co dzień Ci to nie przeszkadza, ale skoro chcesz to ukryć na weselu to chyba jednak przeszkadza, to takie oszukiwanie samej siebie. Pomyśl tylko raz w życiu będziesz uczesana a potem już zawsze rozpuszczone włosy? to jest nudne, fajnie jest jak kobieta się zmienia np. w takich detalach jak fryzura - dzisiaj rozpuszczone, jutro kucyk a pojutrze jakieś ciekawe upięcie. Jak długo noszę rozpuszczone włosy a później zrobię sobie kucyka to widzę jak mojemu narzeczonemu to się podoba od razu tak inaczej się patrzy i mówi ze ładnie wyglądam, i ja tez się lepiej czuję z jakąś odmianą. Faceci lubią zmiany, a nie to samo 24/dobę 7 dni w tygodniu. Mój chłopak tez nie był do końca przekonany czy powinnam robić zabieg ale jak zobaczył efekt 2-3 tyg. po to zmienił zdanie. Wygląd całej twarzy się zmienia, jej owal, jest duża różnica a to tylko uszy. Poza tym to nie jest operacja, znieczulenie jest miejscowe, 1 godzina i do domu, zwykły zabieg...

Gość Renkaaa
Tak, tak. Zawsze będę nosić rozpuszczone włosy. Lubie mieć je rozpuszczone, bo moja twarz wygląda wtedy o wiele ładniej. W związanych wyglądam łyso, coś mnie wiecznie ciągnie i nie mogę się bawić włosami. No i mój narzeczony nie lubi jak je wiąże więc nie widzę problemu ;P A jeśli chodzi o zmiany - raz mam proste, raz kręcone, raz naturalnie pofalowane więc naprawdę po co mam to robić? Poza tym często zmieniam kolor więc naprawdę jeśli chodzi o to, że wiecznie wyglądam tak samo to nie u mnie. Dać się pociachać z własnej woli dla mnie jest chore. Zawsze może coś pójść nie tak i wtedy to już nie jest "zwykły zabieg". Nie przekonasz mnie. Operacja wzroku też jest niby bezpieczna, a mój kuzyn miał po niej poważne komplikacje i długo leczył oko po zabiegu laserem. Nikt mi nie zagwarantuje, że coś nie pójdzie nie tak.

Gość tylko odpowiem...
Wzrok to akurat bardziej skomplikowana sprawa. Ja Cię nie chcę namawiać tylko mówię jak było ze mnę, może komuś to ułatwi podjęcie decyzji o zabiegu, kiedyś ja szukałam właśnie takich opinii.

ja zakupiłam te korektory na allegro i jestem w 100% zadowolona, chociaż początki były trudne. przy zakładaniu pomagał mi mąż. teraz zupełnie nie mam z nimi problemu ;)