Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksanwe22

Co robić? Chłopak mnie wyzywa

Polecane posty

Gość Roksanwe22

Czesc dziewczyny, kocham nad zycie mojego chłopaka , wszystko jest ładnie pięknie oprócz jednego... gdy on się zdenerwuje (z powodu typu bo zupa była za słona) to zaczyna mnie wyzywać... "jesteś dziwką, jesteś tępa, jesteś idiotką, spierdalaj" nie wiem co mam robić-jestem do niego strasznie przywiązana nie piszcie - zostaw go , bo z powodu wyzwisk mam go zostawić?? jest na prawde dobrym facetem - wszystko potrafi zrobić w domu, ugotować, sprzątać ,załatwić ... itd

Gość bgfvdc
Jak sobie na to pozwalasz, to na to zasługujesz. Ja bym takiemu powiedziała, żeby sam spierdalał, bo na nic lepszego nie zasłużył.

Gość uyahhaha
wyobrazasz sobie ze moglabys spędzic zycie z kims takim?

Gość O co lotto?
Daj mu w twarz gdy Cię wyzwie.

Gość Ssasasasasa
Też go zwyzywaj. Rozbij mu talerz na głowie, oblej wrzątkiem, rzuć w niego żelazkiem a później powiedz, że go kochasz ;)

Gość strona słońca
i na to pozwalasz ? Olej go jest niewarty niczego

Gość Marzena423
żeby kobieta w XXI wieku pozwalała facetowi wyzywać się... szok. Szanuj się dziewczyno, dobry facet nigdy w życiu nie wyzwałby cię w taki i w żaden inny sposób! NIGDY.

Gość DomiNisiaaaaa
Taaaaaa a mój siętłumaczył tym ,że ma po tatusiu wybuchowy charakter lyb że ja go tak bardzo denerwuje że on się przestaje kontolować ble ble bleee Ja siękilkakrotnie zniżyłam do jego poziomu również wyzwałam go od debili i skończonych idiotów i żeby wypierdalał. Na następny dzień jak gdyby nigdy nic -wszystko oki po staremu a potem znowu jazda... Stwierdziłam że to nie ma sensu bo ja nie chce tworzyc patologii :P

Gość Livia_85
Jeszcze się pytasz czy z powodu wyzwisk go zostawić? No pewnie, że tak! Nie szanuje Cię. Jak można być z takim idiotą???

Gość Livia_85
Mój nie wyzywa mnie nawet podczas kłótni!!!

Gość fereroooo
Jak to mowią, patologia tworzy patologię. Autorka na 100% sama pochodzi z dysfunkcyjnej, patologicznej rodziny gdzie wyzwiska były na porzadku dziennym i nie ma zadnych wzorcow zdrowego związku. Normalna kobieta po usłyszeniu ze jestes jebaną dziwką bo przesoliła zupe, po kilkusekundowym szoku, spakowałaby rzeczy swoje albo delikwenta i sie pozegnała. Dla autorki to jest tylko przykry i meczacy problem, nic wiecej bo innego zycia nie zna i nie jest to dla niej nic szokujacego i waszego szoku tez nie zrozumie Przykre jest jedynie to ze jej dzieci beda miały te same problemy