Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nova100

SPOJRZCIE JAKA JESTEM WSPANIALA

Polecane posty

hej! tytul krzykliwy ale to specjalnie aby wiecej z was zajrzalo-to nie objaw zarozumialstwa:) powiedzcie dlaczego tak jest- jestem naprawde ladna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna. i to nie jest moja opinia poprostu juz tak jest. mam 27 lat i nie mam faceta. problem tkwi w tym, ze adoratorow jest wielu ale z kazdym jest cos nie tak. "przyczepiaja sie" albo alkoholicy albo żonaci albo 10 lat mlodsi albo 30 lat starsi itp itd.... ja nie szukam pieknego modela, zamoznego biznesmena czy spadkobiercy fortuny. chcialabym miec normalnego wartosciowego faceta. powiedzcie w czym tkwi problem??? czy moze ze mna jest cos nie tak? czy jestem juz "za stara" aby poznac kogos odpowiedniego?

Gość prawiczek 28 lat
twój los jest w twoich rękach .

Gość tytytytyty
Mam tyle samo lat co Ty i ten sam problem:(

Gość magdalena środówna
jesteś juz za stara aby poznac kogos odpowiedniego

Gość Zuzuzel
moim zdaniem musisz wyglądać jak plastik albo jak dziwka ubieraj się mniej wyzywająco faceci na zony wybierają zwykłe normalne laski a na sponsoring i kurestwo oraz stere dziady takie no wiesz z wyzywająco wyglądające

Gość tytytytyty
Do mnie przyczepiają się najczęściej chorzy na głowę. Nie szukam księcia ale wiadomo, że z żadnym z nich też nie będę.

Gość tytytytyty
Ja swoim wyglądem nie przypominam dziwki. Mówią mi że się ubieram ładnie a przy tym nie wyzywająco i jakoś jestem sama.

Gość Zuzuzel
może po prostu za mało wybredne jesteście i zanim poznacie do łóżka włazicie

Gość tytytytyty
Ja jestem dziewicą.

prawiczek pisze "twój los jest w twoich rekach" no ale co mam zrobic aby spotkac kogos normalnego? ja tych wszystkich "nieodpowiednich" w zaden sposób nie zachecam a i tak sie kleja:(

Gość nie jestem łatwy
aby pójść z kobietą do jej łóżka po pierwszej randce, kobieta musi mnie czymś zachwycić albo ująć ale po kilku kolacjach sponsorowanych przez kobietę ulegam jej staraniom i zgadzam się na wszystko :)

Gość Zuzuzel
no to nie wiem prawdopodobnie wszystkie dziady są jebnięte i tyle zostańcie lesbami i będzie git

Gość prcxzcxz
Mówią mi że się ubieram ładnie a przy tym nie wyzywająco i jakoś jestem sama. moze dlatego jesteś sama, bo cie nie widac ?

Gość tytytytyty
Wolę już być w takiej sytuacji jak jestem niż zostać lesbą.

Gość tytytytyty
Widać, widać. Ludzie mówią że jestem piękna wszędzie gdzie się udaję.

nie ubieram sie jak dziw*a nawet nie moge bo pracuje w biurze. jesli wyjde do pubu to tez nie ubieram sie wyzywajaco. jesli zaloze mini to na pewno nie widac mi tylka. jestem zadbana i raczej elegancka.jak plastik raczej tez nie wygladam: prawie sie nie maluje, nie nosze 2cm tipsów. wiem ze jestem seksowna ale nie prowokująca. kulturalnie sie wyslawiam, nie przeklinam a mimo wszystko przyciagam patologie. czy jest szansa aby to fatum jakos odkrecic?

dodam jeszcze, ze ktos mi kiedys powiedzial, ze faceci nie chca miec pieknej atrakcyjnej kobiety bo boja sie, że ktos lepszy od nich im ja zabierze.czy to prawda? a moze wlasnie powinnam sie troche "zaniedbac",np. ladna figurke ukryc pod za duzymi koszulami? pisze troche od rzeczy ale juz nie wiem co wymyslec aby zaczelo sie ukladac:)

Gość ewkaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam podobnie tyle że młodsza jestem 6 lat od Ciebie. Wybredna jestem ale to może i lepiej

Gość tak ja
to z kim masz zamiar iść na te 7 wesel?

Gość Supremus Dux
Mężczyźni w Twoim wieku, mają w większości możliwość zdobywania kobiet znacznie młodszych od Ciebie.

Gość muzulmankii.pl
salam aleikoum siostry i bracia. prosze was o nawrocenie sie na islam byscie mogli wstapic do nieba

do SUPREMUS DUX: akurat w moich stronach jest moda, ze dziewczyna jest starsza od faceta. np moi znajomi z "malolatkami" spotykaja sie na sex po czym grzecznie wracaja nazeczonych w rownoleglym wieku. glupie to ale tak jest

Gość Supremus Dux
Bez sensu. Tylko młoda kobieta jest gwarantem zdrowego potomstwa.

SUPREMUS w jakim ty swiecie zyjesz? to co mowisz jest prawda ale takie myslenie bylo modne wiele lat temu. owczesne kobiety rozwijaja sie zawodowo a o dziecku mysla po 30. wiele moich znajomych ma dzieci po 30 i dzieci sa zdrowiutkie. oczywiscie sa ustepstwa od normy ale to sa wyjatki