Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alibbbbabkka

Ciagle uczucie niepokoju.Co to moze byc?

Polecane posty

Gość alibbbbabkka

W nocy nie spie bo serce mi wali.Nie moge jesc.Scisk w zoladku. Non stop jestem poddenerwowana.

Gość derttgggg
Nerwica???

Gość gghkjuh
nerwica, pij meliske, nerwosan lub cokolwiek innego ziolowwego na uspokojenie ale na efekty poczekasz troche czasu

wysoki poziom miedzi w organizmie. Ten problem szczegolnie dotyczy kobiet. Bierz duzo chromu cynku i wapnia i sprawdz jak sie bedziesz czula.

Gość alibbbbabkka
pije melise, lykam ziolowe tabsy pomaga na chwile i zaraz to samo. wykoncze sie nie dlugo.

Gość beeerfgwe
Demony próbują przejąć kontrole nad twoim ciałem i umysłem, idź do spowiedzi!

Gość nerwiczka aaaaaaaaaa
nerwica ,bo mam to samo czasem dopadnie mnie tak ze nie jem z tydzien czasu i laze do tyłu a serce toooooooooooo mialam juz chyba 40 ataków serca bylam na pogotowiu na badaniach echo serca nawet ...... musze powtórzyc badania bo 2 razy wyszlo niedokrwienie a 5 razy nic nie wyszlo nie wiadomo co jest najwyrazniej nerwy :(

Gość gghkjuh
mi pomoglo lykanie ziolek wiec pewnie mam nerwic e a Ty idz szukaj przyczyny u elkarza skoro to nie dziala

wysoki potas tez ale to bierze sie z nadmiaru miedzi. mozliwe przyczyny niepokoju stresu , bezsennsoci, "mind racing": niedobor magnezu, wapnia cynku. nadmiar potasu sodu, miedzi zelaza

Gość alibbbbabkka
boje sie ze nigdy z tego nie wyjde. nie da sie tak zyc.

Gość a co jest powodem ?
tego ? masz kłopoty ?

Gość alibbbbabkka
zeczelo sie to od porannego ataku paniki i trzyma mnie juz ok. miesiaca.

Gość a co jest powodem ?
miesiąc to długo,powinnaś zrobić podstawowe badania i ekg serca masz inne objawy ? bóle głowy,drżenie ciała mdłości niechęć do wszystkiego ?

Gość alibbbbabkka
mam takie objawy.

Gość a co jest powodem ?
Ja myślę że powinnaś zrobić badania i pogadać z rodzinnym jeśli badania wyjdą ok tz że to nerwica i powinnaś dostać leki na wyciszenie wtedy dolegliwości powinny ustąpić wiesz,ja też mam takie objawy ale ja robiłam badania i wyszło mi nie dość że nerwica to i zapalenie żołądka i arytmia serca :( a te choroby zrobiły sie poprzez właśnie nerwy nerwica potrafi zniszczyć człowieka i całe jego życie i życie rodziny no i zdrowie spróbuj z tymi badaniami czy już nie masz czegoś chorego bo ja już jestem wrakiem :(

Gość gbrwtgtrwgrwgtr
a ja mysle ze to zblizajacy sie front atmosferyczny

Gość alibbbbabkka
mam zapalenie zoladka.W swoim stanie nie dam rady pracowac i jestem na zwolnieniu.

Gość gbrwtgtrwgrwgtr
fronty poprzedza fala elektromagnetyczna, u osob wrazliwych (ok30-40% spoleczenstwa) powoduje stres , tachykardie, drzenie rak potliwosc, nierownomierna prace serca, uaktywnienie nadnerczy, zmniejszenie pojemnosci oddechowej pluc, bezsennsoc, niepokoj.

Gość a co jest powodem ?
a widzisz......zapalenie żołądkowe bierze się z silnych nerwów jak nie możesz jeść to kup sobie siemię lniane mielone i zaparzaj 3 razy dnia po poł szklanki i pij to nie jest najsmaczniejsze ale łagodzi żołądek no i coś trzeba zjeść... ja to piję jak mam zaostrzone objawy

Gość alibbbbabkka
a leczys sie na nerwice?

Gość a co jest powodem ?
Nie,nie leczę nerwicy mam tylko leki od rodzinnego hydroxyzine ale biorę tylko doraźnie nie byłam u żadnych psychiatrów próbuję się sama wyciszać,nie zawsze się to udaje i wtedy muszę wziąć lek wtedy mam troche ulgi

Gość alibbbbabkka
a pracujesz? jesli tak jak sobie radzisz z nerwami w pracy

Gość a co jest powodem ?
nie pracuję teraz,niedawno zajmowałam sie dziećmi dorywczo,sprzątaniem u ludzi itd Mam zamiar pojechać do Austrii za opiekunke znam język dałabym se rade no ale wiadomo boje się ....... boje sie drogi,i tego czy tam nagle nie zachoruję :\ bo co wtedy ........ ale chyba będę musiała bo poprzez te siedzenie w domu też dostaję nerwów no i nie ma co tu robić w ogóle wszystko mnie denerwuje mój stan ducha ale cóż poradzić trzeba żyć

nerwica to jedno, ale niski poziom magnezu objawia się bardzo podobnie. spróbuj zainwestować w jakieś suplementy żeby uzupełnić braki, choc może lepiej zrobić podstawowe badania i sprawdzić co jest na rzeczy?

Gość narkotnik
Moc energia AMFETAMINA !!!!