Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona do granic

nie moge znalezc firmy do ktorej zostalam zaproszona,co o tym sadzic?

Polecane posty

mam isc na rozmowe w sprawie pracy i chcialam sie czego dowiedziec o firmie a tu sie okazuje ze jakby jej nie bylo.pod podanym adresem figuruja inne firmy co o tym sadzic?

no pomozcie prosze

Jaka to firma? Coś z pracą biurową, modelingiem, byciem hostessą albo call center? Teraz szukają lasek co przed kamerkami się będą dla Amerykanów wyginać i rozbierać, jakby ni emogli wprost napisać o co im chodzi to właśnie upodabniają oferty do ofert jakichś agencji modelingowych, call center itp

Gość fdgddg
nie możesz znaleźć w terenie?

Gość podaj dane to Ci pomozemy
moze adres jaki masz podany to tylko adres spotkania tzn wynajmują gdzieś na ten czas bo nie każda firma ma siedzibę i często jest zarejestrowana na adres domowy właściciela a ten nie podaje tego przy okazji pierwszej rozmowy o prace

nie moge znalezc ani przez internet pod danym adresem i terenowo rowniez sa inne firmy. to ma byc call center Optimum w Katowicach na Słowackiego 16

moze faktycznie tylko rozmowy tam przeprowadzaja ale ogolnie w katowicach tej firmy znalezc tez nie moge a nie wysylalam do innych miast.Moze ktos sie posluzyl moim CV?kilka razy sie zdazylo ze odpowiedzialam na oferte pracy a za pol godziny przychodzila mi informacja ze usunieto ogloszenie;/

Gość rfsagash
a masz linka do ogloszenia o pracę?

nie linka nie mam, w ciagu ostatnich 2 tygodni wyslalam jakies 40 zgloszen wiec nie wiem z ktorego ogloszenia sie odezwali bo oczywiscie na dzien dobry nigdzie nie ma adresu czy chocby nazwy firmy zebym to znalazla po mailu chocby. a co w ogole sadzicie o takiej sytuacji?bo mnie to naprawde zaskoczylo i szczerze mowiac troche sie boje co to moze byc,aaa w krs tez sprawdzalam i pod ta nazwa pokazuje mi sie tylko warszawa. moze faktycznie wezme kolezanke zeby ze mna poszla:O

Gość rfsagash
a moze najpierw przedzwon do tych firm które są pod tym adresem, czy wiedza cos na ten temat?

no zadzwonie jutro rano bo rozmowe mam dopiero w poludnie.tak czy inaczej jestem bardziej niz przerazona:O jutro sie dowiem co i jak kolezanke na wszelki wypadek tez zabiore.ostatni raz wyslalam CV nie wiedzac gdzie.

hej i jak było na rozmowie? ja mam jutro o 12:30 w tej samej firmie i też w południe i też w tym samym miejscu rozmowę co Ty, ale sama nie wiem co mam o tym myśleć, skoro nie ma żadnych danych w necie.. mogłabyś napisać na czym miałaby polegać praca?