Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka123321

Prawniczka, ekonomistka, inżynier informatyki! Wszystko się da ;D

Polecane posty

Gość julka123321

Witajcie, co sądzicie o osobach takich jak ja? Skończyłam 3 kierunki... O pracę się nie obawiam, bo tak na prawdę mogę pracować prawie wszędzie :D

Gość julka123321
zapraszam do komentowania :D

Gość gghkjuh
znasz sie na wszystkim czyli na niczym

Gość 454545
Myślę ze w żadnym zawodzie z tych trzech nie jesteś dobra. Wszystkie te dziedziny znasz po łebkach.

Gość julka123321
Dlaczego tak myślicie? Oczywiście, że tak nie jest. Myślicie że skoro ktoś jest ambitny, stara się skończyć 3 kierunki to potrafi je po łebkach? Otóż nie! Ja każdy z tych kierunków kończyłam z dobrymi i bardzo dobrymi ocenami. Działałam w różnych kołach etc.

Gość julka123321
Dlaczego mam być bezrobotna? Nieudacznicy są bezrobotni! taka jest prawda, bo gdy ktoś się stara wówczas nie ma problemu z pracą.

Gość julka123321
To kolejny raz spytam dlaczego mam być bezrobotna? Otóż bezrobotna nie jestem, a byłam zaledwie 2 miesiące, gdyż odpoczywałam po studiach. Potem znalazłam szybko niezłą pracę.

Gość I co z tego>xxx
Skoro bedziesz tyrac przez cale zycie, a prawda jest taka jak wyzej napisali nie mozna znac sie na wszystkim bo to jest niemozliwe. Podam Ci przyklad, Messi, Ronaldo, ... mozna tak jeszzce wymieniac skonczyli tylko podstawowke i co? wiecej widzieli, wiecej doswiadczyli, wiecej sie nauczylu w zyciu niz Ty na studiach razem wzietych. I co jeszcze maja tyle kasy, ze ty nigdy tak duzo nie zarobisz no chyba ze rozkrecisz jakis interes, ale interes to rozkrecaja ludzie, ktorzy ne maja czasu na siedzenie tylko przed ksiazkami bo dzialaja. Teraz zapewn masz 20 iles lat, jak Ci pyknie 30 to zrozumiesz, ze te papierki to sa g. warte, bo najlepszy okres zycia jaki mialas sracilas, a ie o to tylko chodzi. Nauka jest wazna, ale co Ci po takiej przesiedzianej tylko nauce. p.s. zbyt duza rozbieznosc jest w tych zawodach aby sie znac na nich tak dbd jak pioszesz. Cos o tym wiem bo jeden z nich mam, nawet w informatyce jest podzial na specjalnosci, a ty chcesz byc informatykiem od wszystkiego, prawnkiem i ekonomistka, umiesz liczyc w excelu, znasz cos tam prawa z zycia i umiesz obsluzyc windowsa wiec myslisz ze potrafisz wiele, a prawda jest jednak inna. http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-uzyskac-legalny-dostep-do-darmowego-internetu

Gość julka123321
Dlaczego taka opinia? Ekonomia i informatyka to moje zainteresowania... kuć musiałam tylko prawo :) I jak mówiłam kończyłam wszystkie kierunki z bardzo dobrymi ocenami. Same studia to nic... dlatego też uczestniczyłam w wielu stażach etc. I co ciekawe w wieku 19 lat otworzyłam drobny biznesik, a mianowicie sklep w centrum miasta. (obuwniczy). Na brak pieniędzy co najmniej nie narzekam :) Czyżby zazdrość?

Gość julka123321
Jak mówiłam ekonomią i informatyką zainteresowałam się już dawno temu. Czasami poczytałam sobie jakieś książkę etc. i ostatecznie na studiach błyszczałam praktycznie bez uczenia :D

Gość attttt
to fajnie, że skończyłaś trzy kierunki ;-) mimo to, nie zazdroszczę Ci. ja skończyłam jeden, lubię swoją pracę i jestem w niej dobra. no i byłam bezrobotna. cóż za nieudacznik ze mnie :-D

Gość możesz być ambitna
i konczyć szkoły z najlepszymi ocenami, ale nie porównuj tego z praktyką, bo te sprawy nie mają ze sobą nic wspólnego.

Gość julka123321
A ja porównuję to z praktyką? Doświadczenia nabywałam prowadząc własny sklep, a także uczestnicząc w licznych stażach podczas wakacji. :D

Gość attttt
no i niestety w życiu jest tak, że nie da się mieć wszystkiego. z czegoś więc zrezygnowałaś. pytanie brzmi - z czego?

Gość julka123321
To właśnie bardzo ciekawe bo nie zrezygnowałam z niczego. Od podstawówki wiedza wchodziła mi do głowy sama :)

Gość attttt
przykro mi, ale to jest po prostu niemożliwe. czas nie jest z gumy, same zajęcia sporo trwają. możliwości są dwie - albo jest to prowokacja, albo mało się zastanawiasz nad swoim życiem

Gość qwertycja.
a ile z tych kierunkow robilas zaocznie?

Gość julka123321
attttt najprawdopodobniej nie panujesz nad swoim życiem skoro nie potrafisz znaleźć czasu, poukładać go sobie. Przykro mi :) Robiłam wszystkie zaocznie. Zaczęłam prawo i ekonomię, a następnie po skończeniu licencjata z ekonomii zaczęłam studiować informatykę :)

Gość julka123321
Achh nie zaocznie, a dziennie :D Nie wypłaciłabym się. Wszystko dziennie ;d

Gość qwertycja.
to jestes gowno, a nie prawniczka, ekomistka czy informatyczka! Takie studia zaocznie to kazdy sobie moze skonczyc. Wystarczy, ze ma kase.

Gość ndjdksks
I siedzisz na kafe? Chcesz sie dowartosciowac czy jestes no life?

ja jestem inzynierem informatyki, skonczylam tez Interactive media (interaktywne media) za granica. ale klaniam sie twoim osiagnieciom, 3 kierunki i to jeszcze z roznych dziedzin :)

Gość nie masz się czym chwalić
pokończyłaś szkoły, staże itd i zapie... na jakims marnym stanowisku za max 4tys. Ja jak się przyjmowałam do pracy nie miałam nawet matury, a teraz jestem dyrektorem w tej samej dużej firmie choć studia ledwo skończyłam z czystego lenistwa...

Gość julka123321
Zobacz co napisałam! Pomyliłam się, czytaj uważnie! Skończyłam wszystko dziennie. Zaoczne to jak mówisz gówno i się nie opłaca studiować.

Gość ndjdksks
To powiedz jaka specjalistyka z prawa? Jaka konczylas?

Gość julka123321
Nie mam się czym chwalić? :) Pracuję i zarabiam w okolicach 3,5 tysięcy. Ale warto zaznaczyć, że główne zyski czerpię z 2 sklepów obuwniczych. To dopiero zastrzyk gotówki :D

Gość attttt
to fakt, czasami nad nim nie panuję, ale cenię sobie spontaniczność. nie przepadam za układaniem życia w szufladki ;-) nie to jednak miałam na myśli. oczywiste jest, że nie można mieć naraz wielkiej miłości, gromadki szczęśliwych dzieci, kariery i czasu na imprezy. tu nie ma o czym dyskutować. każdy człowiek rezygnuje z czegoś, na rzecz czegoś innego. fajnie, że skończyłaś trzy kierunki. wybrałaś drogę, która Ci najbardziej odpowiadała. ja poszłam inną trasą. nie da się pójść naraz w lewo, w prawo i prosto. ot, tyle. nie jesteś ani lepsza, ani gorsza od innych

Gość ClaudiaCatherina
Taaa no jasne raz zaocznie a raz dziennie hehehehe po co załozyłaś taki temat żeby się pochwalić ?