Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakanażona

przed rozwodem

Polecane posty

Gość zapłakanażona

Witam,jestem już wyczerpana,od mojej wyprowadzki od męża minęło już prawie 7miesięcy 16 lipca mamy rozwód..oglądałam właśnie zdjęcia z czasów gdy bylismy razem,gdy nasz syn rozwijał się w z obojgiem rodziców.Po półtora roku trwania małżeństwa,mąż powiedział mi że już mnie nie kocha i nie chce dłużej ze mną być..teraz od kilku miesięcy mieszka z nową partnerką,a ja?choć walczę z przeszłością ona wygrywa nie mam już sił.Co jesli on był moją jedyną prawdziwą miłośćią w życiu?nie trafi się już więcej,to szaleńcze zakochanie.Tęsknię i to strasznie..nasz obecny kontakt jest straszny,nie mamy go praktycznie wcale ewentualnie kłótnie o widzenia z synem.Dzisiaj trzymam telefon w ręce i chciałabym do niego napisać,do tego mężczyzny,za którego wyszłam.

Gość 7ioejfoekmf
moze idz do psychologa, to smutne co piszesz, zycze Ci zebys spotkala jeszzce fajnego faceta.

Gość zapłakanażona
przede mną już trzecie spotkanie z psychologiem,nie czuję różnicy a jeśli nawet to nie wiem czy jest to spowodowane terapią czy raczej czasem który oddala mnie od tego wszystkiego:(

Gość hahahahahahah111111111111
zrob tak zeby rozwod byl z jego winy , bedziesz mogla zazadac alimentow na siebie

Gość zapłakanażona
byłam dzisiaj u swojej adwokatki i poinformowałam ją że nie zgadzam się na rozwod bez winy,znalazłam świadka,który widział męża z nową dziewczyną już kilka dni po mojej wyprowadzce..nie wiem jak ktoś może stać się nagle kimś kogo w życiu byśmy nie poślubili

Gość dfhjgvflkjghjy
najlepiej nie dzwonic i unikac kontakt. Tylko tyle co z dzieckiem bo sie przyzwyczaisz a on widocznie ma wszystko gdzies jak wybral kochanke. Jeszcze sobie poszukasz, powodzenia zycze!

Gość a ja nie rozumiem
po co robisz mu problemy z widzeniem dzieciaka? najpierw bedziesz mu robila problemy, w koncu zrezygnuje z widzen, a potem bedziesz pisac na kafe ze ojciec w ogole sie nie interesuje swoim dzieckiem slub to nie kajdany, jego zycie - jego wybor z kim go spedzi poza tym - tamta pewnie tez zostawi jak beda mieli dzieciaka