Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu zrobic co wymysliccccccc

Moj byly sie przeprowadza i ząda aby spotkac ten

Polecane posty

Gość ixyyyyyyyyyyy
jak widac chce sie spotkac z dzieckiem tylko ty robisz problemy pytasz jakim prawem moze uzyskac w sadzie mozliwosc widywania sie z dzieckiem? ano takim, ze jest OJCEM i nikt jak na razie nie odebral mu tych praw, a ty nie pozwalasz dziecku na spotkanie z ojcem, bo nie znasz partnerki, warunkow mieszkaniowych, itd. ciebie boli to, ze ma kogos, boisz sie, ze jego partnerka bedzie chciala cie zastapic

Gość mireczkowataaa
słuchaj, w sądzie to on za wiele nie moze- nie wypełnia swoich podstawowych obowiązków jakim są alimety! W życiu koleś nie pójdzie do sądu, bo co tam powie? Przecież możesz udowodnić ile razy i w jakich okolicznościach widział się z dzieckiem! Dziecko ma już dwa lata, przez dwa lata koleś był sobie "ojcem", kiedy akurat miał ochote. Dla mnie śmieszne. Na Twoim miejscu wcale bym się nie bała. Zapytałabym go z czym chce isc do tego sądu. Powatrzam, jak bym sie na spotkanie nie zgodziła.

Gość co tu zrobic co wymysliccccc
ixyyyyyyyyyyy kochana masz odpowiedz: startata nie narzucaj mi swojego zdania bo jestes w bledzie. w jaki sposob zabraniam ojcu spotkan?? mam dowody ze absolutnie nie zabraniam, a odwrotnie garne do nich. Ty pewnie jestes jedna z przyczepek takiego ojca.. ktora maci w glowie... Zrozum jedno, ojciec jezeli chce byc ojcem nim jest. I tu juz nie ma nic do tego kto splodzil ale raczej kto wychowal.. dziecko nie zywi sie powietrzem, a takze potrzebuje troche milosci, cierpliwosci, wzorcow.. A gdzie jest mojego dziecka ten wzorzec?? Pytam gdzie?? Ja nic nie zabraniam, jeszcze raz ci powtarzam. Ojciec powinien wg mnie i raczej wg prawa, byc ojcem na codzien, zmagac sie z troska i odpowiedzialnoscia tak samo jak ja... a nie byc ojcem kiedy ma kaprys sobie zobaczyc dziecko na pol godziny.. sorry takie ogladanie to malpy w zoo mozna sobie zafundowac. Przyjsc zobaczyc czy uroslo, posiedziec chwile i pojsc w cholere?? A nie moze taki ojciec zrozumiec ze tak male dziecko czuje sie najbezpieczniej przy matce?? Mozna przyjsc kilka razy, dowiedziec sie co dziecko lubi itd, jak sie uspokaja, nawiazac jakis kontakt.. a wtedy myslec o tym zeby je brac ze soba, kiedy bedzie na to gotowe.. a nie pstryknac palcem- bo mam prawo bo splodzilem.. chuj z takim prawem... bo niestety ale obowiazki tez sie licza... dziekuje. tyle co tobie chcialam napisac.

Gość co tu zrobic co wymysliccccc
mireczkowataaa tak zgadzam sie z Toba, ale.. cos sie gdzies dowiedzial, ze bedzie mogl na jeden dzien dziecko brac i koniec, nie da sobie przegadac... Niestety nie wiem jak to funkcjonuje dokladnie. Ojciec mojego dziecka: w sposob razacy zaniedbuje obowiazki wzgledem malego... nie ma z nim kontaktu, nie chetnie ani nie dobrowolnie spotyka sie z dzieckiem, rzadko maja miejsce spotkania, nie opiekuje sie w zaden sposob, nawet zeby poszedl z nami do lekarza sie doprosic nie mozna, nie lozy celowo na jego utrzymanie... i moge duzo wymieniac. Heh ale on startuje z tym do ludzi?? Tym bardziej ze jego przeszlosc tez jest karalna i nie wiem jak teraz, ale palil maryske jesli to ma jakis wplyw.. w sadzie. Poza tym, jest nieodpowiedzialny, malo tego- umowil sie kilka razy, a po danej godzinie, dzwoni ze jednak nie przyjedzie.. Wiec co?? CO ja moge wiecej zrobic??? Nic nie dziala... ma wazniejszych niz dziecko a to juz jest niezalezne ode mnie. Chcac nie chcac, jeszcze bym rozumiala, kiedy dziecko byloby buntowane.. ze tata be, gdybym uprzykszala mu zycie.. podczas spotkan, a ja na odwrot, chwale i wychwalam, zeby poczul ze jest wazny i istony dla tego malego zycia.. ale niestety... co robic? pytanie, ale jak mu uzasadnic to zeby przemyslal w koncu ze jest w bledzie. ze ja nie musze.. za jego postepowanie, bo niby z jakiej racji??