gwiaazdaa 0 Napisano Lipiec 3, 2012 hej wam:) sluchajcie, mam taki jeden problem, poniewaz za niecale 2 tyg jade na oboz do bulgarii i akurat podczas pobytu tam wypada mi okres..:( i nie wiem, co mam zrobic, jak myslicie, tampon bedzie dobrym rozwiazaniem i jak czesto mam go zmieniac? prosze o odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiaazdaa 0 Napisano Lipiec 3, 2012 odpowie ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blablbalablbalblbalbalablablab Napisano Lipiec 3, 2012 No jak co masz zrobic? To co zawsze. Ja przy każdym okresie używam tamponów. Zmieniasz go co ile potrzebujesz, ale nie rzadziej niż co 8h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gt Napisano Lipiec 3, 2012 a bierzesz tabletki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bhmg Napisano Lipiec 3, 2012 Tampony. :) Zmienia się je według potrzeb, trzeba po prostu obserwować swój organizm i sama zobaczysz, jak długo możesz trzymać tampona w środku, na początku radzę nosić też wkładkę, jakby coś przeciekło (o ile masz możliwość). Na ulotce wszystko jest wyjaśnione - jak się zakłada itd. Na pewno ułatwią Ci życie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach