Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia_pysia :)

dzienniczek diety :)

Polecane posty

hej, będę tu pisała swój dzienny jadłospis, głównie po to, by zmotywować się do nie podjadania i ograniczenia jedzenia ;) zapraszam oczywiście wszystkie dziewczyny, które również prowadzą tego typu dziennik lub chcą - jak to się mawia: w kupie siła :) mój pierwszy dzień (wczoraj) kawa z ekspresu z mlekiem banan serek wiejski (200g) z pomidorem morela gotowany kalafior + mizeria (ogórek, cebulka, jogurt natur.) kawa z ekspresu z mlekiem + maślany croissant z Lidla nektarynka

Gość klaudijakajkds
Zjadłaś wczoraj około 800-900 kcal.

Gość cdfcfdf
maly rada:) wywal banany, na sniadanie jedz minimum 300 kal, i tak spalisz je cale w ciagu dnia, na kolacje miesko i warzywa:)

klaudijakajkds dzięki za obliczenie :)) a co do rady to lubię banany i zamierzam je jeść, nie odchudzam się (162cm, 55kg - dla mnie to optymalna waga), chcę po porostu zmienić nawyki żywieniowe i jeść mniej, ale częściej :) dzień drugi, wczoraj: kawa mrożona z mlekiem brzoskwinia + garść czereśni pół pomidora + troszkę cebuli + jogurt naturalny gotowany kalafior mała miseczka jagód + jogurt naturalny + łyżeczka cukru ;/ kawa mrożona + pączek ;( jogurt waniliowy oczywiście piję co dziennie przynajmniej 1,5 lita wody :)