Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justek76

niemowle nie chce jesc mleka

Polecane posty

Gość justek76

proszę o podpowiedź może któraś z mam miała już taki problem jak ja, otóż moja córeczka za tydzień kończy 6 miesięcy i od około tygodnia odmawia jedzenia mleka modyfikowanego, próbowałam karmić ją nową butelką nowym smoczkiem, dbam o sterylizację itd, ale efekt jest taki że w ciągu dnia ledwo zjada 300-400 ml mleka w tym kaszkę na mleku, natomiast wcina obiadki, deserki soczki wodę i zaczęłam jej przemycać jogurciki dla dzieci, nie czaję z czego to się bierze, czy po prostu tak ma, podobno ja też nie chciałam jeść mleka matka we mnie wlewała jak spałam, ja robię tak samo, lekarka mi powiedziała, żeby dawać mleko bo dziecko takie małe potrzebuje jeszcze natomiast wlewanie mleka w córkę na siłę kończy się płaczem, nie wygląda mi dziecko na alergiczne więc podpowiedzcie mi z czego się biorą takie rzeczy u maluchów

Gość justek76
może to dlatego, że nie była planowana?

Gość nbcm hxghm gfykjij
moja dwa lata temu jak w czerwcu przyszły upały też nie jadła i to w ogóle!!! nic!!! tylko piła herbatkę i jakieś deserki,też miała 6msc

Gość tghrhtjytu
pytaj na forach tematycznych a nie ogolnym

Gość pimpałek
po co sie decydujesz na dzieciaka jak nie wiesz podstawowych rzeczy,oddaj do rodziny zastepczej albo domu dziecka i psa se kup,albo kota