Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekki nieogar w temacie

dla mojego faceta seks nie jest najważniejszy,......

Polecane posty

Gość wwkk
oj, dziewczyny/kobiety... zna, malzenstwo gdzie seks jest srednio 2-3 razy w ROKU!!! i to za namowa kobiety!!! i chociaz jest nieszczesliwa to nadal sa razem (czyt: ze wzgledow finansowych)

Gość wwkk
nie, nie zdradza! znam oboje, po prostu NIC sie mu nie chce, zero zainteresowan, zero checi na cokolwiek, TYLKO spanie i ogladanie tv, dobrze ze w kuchni chociaz pomaga

Gość wwkk
mało tego, kiedys powiedział jej, ze maja tylko dlatego dzieci "bo się jej bał"!!! bał, się nie mieć z nia dzieci!!! to jest dopiero nienormalne

higiena nie ma tu nic do rzeczy bo o nia dbam chyba aż przesadnie! Wydawało mi sie ze faceci marzą o kobiecie która wita go po powrocie z pracy w seksownym stroju i rzuca sie na niego jak dzika kotka..... dla mojego faceta to jest wyuzdane. :)))

wwkk... zapytam Cię,bo jestem ciekawa jak to widzicie wy faceci:) pomijając temat higieny (bo dbam o nią bardzo) jaki może być jeszcze ewentualny powód tego że facet nie chce się kochać ze swoją kobietą? dodam że jesteśmy bardzo młodą parą bo jesteśmy razem rok...

jest przystojny i wiem ze uganiają sie za nim małolaty i boje sie że któregoś dnia wszytsko sie zmieni. Nie wiem co mam robic. Czasem mnie biorą takie nerwy że nie potrafie sobie z tym poradzic co odbija sie na naszych relacjach.....

Gość wwkk
moga byc rozne powody, trudno w tej kwestii ogolniac, gdyz kazda para jest inna, kazdy facet i kobieta rowniez, ale... - za duza nachalnosc kobiety i namowa na seks, a co za tym idzie - za bezwyslikowe starania faceta o ten seks - wzgledy zapachowe ciala, nie chodzi o zapach perfum i kosmetykow, kazdy pachnie inaczej i, jak dla mnie, ma to duzy bodziec, albo mocna nakreci albo zniecheci - faceta problemy z kregoslupem (coraz popularniejsze) ma wplyw na erekcje i jej podtrzymanie - oczywiscie, wszechobecny stres tez ma duze znaczenia - i nie nalezy wykluczyc innej kobiety lub nawet upodoban homo

ja też chętnie posłucham - dlaczego nie macie na nas ochoty lub dlaczego macie ale tak rzadko?? ?? ?? My znamy sie ponad rok. Co bedzie za 20 lat???

ale taki związek praktycznie bez seksu zaczyna z czasem być bez emocji..:( i nie będę ukrywać że coraz częściej mam wrażenie że on zacznie mnie zdradzać...

no to nie lepiej powiedziec kobiecie wprost że nie podoba mi sie to czy tamto zmien to lub tamto.... rozumiem jesli kobieta sie roztyje, nie dba o siebie , zaniedbuje faceta, nie goli nóg czy cos w tym stylu. Rozmawiałam nawet z dziewczyna jego najlepszego kolegi i powiedziała że on szaleje na moim punkcie i o niczym innym nie myśli oraz że mogłaby dac sobie rękę uciąc za niego! wiec o co kaman???

Gość no coz.........
moze facet ma poprostu niskie libido i male doswiadczenie z kobietami

Gość no coz.........
moge spytac, po ile macie lat?

ja mam 27

Gość manio ciekawski=)
Gdzieś przeczytałem, że z seksem w małżeństwie, jest jak ze startem promu kosmicznego: całe tygodnie przygotowań, mogą pójść na marne, przez jedno spięcie w drzwiach

my nie jestesmy małżeństwem! Ostatni raz kochaliśmy sie 2 tygodnie temu a widujemy sie prawie codziennie.

Gość manio ciekawski=)
Tym gorzej. Tygodnie przygotowań i nawet promu nie ma :classic_cool:

autorko to i tak jesteś lepsza odemnie bo ja ostatni raz kochałam się 3 tygodnie temu ;) i już tylko to mi chodzi po głowie!

Gość manio ciekawski=)
A masz prom?

ja pierdziu myslałam że tylko ja tak mam! Od rana do wieczora moje myśli krążą wokół tego że fajnie było by sie pokochac gdzies nad wodą wieczorkiem na plaży..... ale pffff nici z tego! Dzis do mnie przyjedzie i bedzie mnie trzymał za rękę cały wieczór! Już nawet nie staram sie czegos zainicjowac bo doszło do tego że mi wstyd za to! echhhh trzaba bedzie kupic wibrator

ale to jest żałosne prosić się własne faceta by zechciał łaskawie się pokochać...uwierz mi że mam tak samo,i też przestałam już prosić bo jest mi głupio.... wibrator:):) ech...ale ten ciągły niedosyt nic nie zastąpi...

Gość manio ciekawski=)
Taki wibrator, to wygląda prawie jak prom. Jednym słowem, masz w domu niepoprawnego romantyka :classic_cool: A tak na serio, on ma najprawdopodobniej niskie libido. Może jest tego jakaś przyczyna, emocjonalna, zdrowotna? Może on tak ma i koniec. Kiedyś było inaczej?

Gość wwkk
dobrym wyjsciem bedzie po prostu znalezienie sobie kogos drugiego TYLKO na dobry, ostry, namietny seks po czym wracasz do swojego chlopaka i wtedy ci wszystko ze nie bedziesz sie z nim kochac