Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiemwam

nie jestem zla matka

Polecane posty

Gość dor.32
co za debil napisal tutaj o gerberze ??? moj szwagkier pracuje w fabryce "słoczków", jakie tam sa normy czystosci, higieny, jak sortowane sa warzywa , ni nie moze byc nie tak. a jakas idiotka, zeby błysnąć na forum pisze, ze mieso z ropiejacych wrzodów do słoiczków mielą. Jestes żałosna oho,odezwała się mądralińska hahaha widzisz,twierdzisz,ze Twój szwagier pracuje w fabryce słoiczków,i że niby takie rygorystyczne normy....jasne,wiem,co ja widziałam na oczy i mi nie wmówisz niczego,co by mnie skłoniło do zmiany zdania na temat tej firmy i tego,co produkuje:) Niby czym miała bym zabłysnąć,tym,ze napisałam co widziałam niejednokrotnie? nie musisz wierzyc,nie interesuje mnie to,za to Ty inteligencją i słownictwem nie zabłysłaś. P.S Jesli chodzi o ścisłość to mięso z ropnymi wrzodami a nie mięso z ropiejących wrzodów,tumanie.

Gość dor.32
tak jak napisałam,to,ze ja jestem zagorzałą przeciwniczką karmienia dzieci jedzeniem ze słoików to nie znaczy ze mam naskakiwac na inne matki-to jest ich osobista sprawa czymkarmią dzieci,jak dla mnie to mogą to byc równie dobrze królicze bobki i kocie gówna:) Wyraziłam swoje prywatne zdanie i nadal to podtrzymuje.

Gość teraszada
Wielkie korporacje nastawione sa tylko i wylacznie na zysk :D nie na zdrowie waszych dzieci. Szczerze powiedziawszy oni maja wasze dzieci gleboko w dupie. Sa w stanie wsadzic nawet zdechlego szczura do sloika jezeli tylko zaden dzieciak nie przekreci sie po takim obiadku. Zysk! Nie tak dawno byla afera z MOM a ilu ciekawostek nie wiecie i wiedziec nie bedziecie. Myslicie, ze pracownicy widza co dokladnie sie dzieje podczas produkcji? :D Dla producentow sloiczkow najwazniejsze jest aby zawartosc pestycydow nie przekraczala pewnego pulapu i tyle. Tu macie afere z koncernem farmaceutycznym, wciskali dzieciom czego nie powinni ale kasa, kasa, kasa :D http://www.sfora.pl/Miliardowa-kara-dla-producenta-lekow-Oklamywal-ludzi-a45070 Tak samo jest z producentami zywnosci dla dzieci i z kazda duza korporacja. Liczy sie tylko wymierny zysk a nie zdrowie jakiegos dzieciaka :D

ja nie karmilam piersia bo NIE CHCIALAM, podawalam sloiczki bo mi sie nie chcialo gotowac dwoch obiadow i mam gdzies co sobie kto o mnie pomysli!