Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankokochanka

Kochanki cudych mężów i te co odbiły komuś męża

Polecane posty

Gość bufka lubi plakac
Twardoreki, wybor tak jak w Twoim przypadku jest oczywisty! ale do romansu sie nie przyznam chocby mnie kroili! Zaczekam do wrzesnia. Wiem, ze bedzie bolalo! Dobranoc Twardoreki!

Gość katowicenumer1
Milego dnia miski!! :) Wytrwalosci w dazeniu do celu :) ALe zaraz dostane baty hahahaha :P

Gość Jak to co?
zbałamucił niejedną pannę, a żona z dziećmi w domu :-(

Gość katowicenumer1
Odbilam zonatego faceta

Gość katowicenumer1
Nie jestem Goska, jestem soba :)

czyli kim bo tyle masz pseudonimów i "twarzy", że trudny się w tym wszystkim już połapać

Gość katowicenumer1
Jestem soba, nie bede zdradzac imienia. I za to ze jestem soba facetwybral mnie :)

Gość Jak to co?
Czyi wybrał szmatę ;-)

Gość katowicenumer1
Czy ja Ciebie obrazam?

Gość katowicenumer1
chyba masz jakas traume i starasz sie dowartosciowac obrazajac innych. Pamietaj, ze ten kto mieczem wojuje od miecza gine. Taki plebs jak ty nie powinien wogole miec dostepu do internetu.

Gość Jak to co?
Nie strasz mnie kobieto ;-) Nie cierpię takich kochanic jak ty ! Druga gośka :-(

Gość Tuuuuuuuuuuu
a gosienka przepadla,nic jej nie slychac...kurcze,zle mi bez niej:)

Gość Detox 253
Bosze ale Tępe dzidy lubiące fantastyke .Gośka kochanką hi hi niby kiedy ona się puszcza ,jak doktorka w domu nigdy nie ma ? Po co mu kchanka do czego ,do nabijania licznika przez komp ? Puknijcie się w makówki laski, może jeszcze coś tam zagrzechocze :D

Gość bufka lubi plakac
mysle, ze goska grasuje na innym forum:-D

Gość bufka lubi plakac
Twardoreki ,Ananasek dzieki za wsparcie!:-)

Moja znajoma rozwodzi sie z mężem ,nie z powodu zdrady tylko tego że on od 5 lat jak są ze sobą ,gra i traci kasę,bierze pozyczki ,w tajemnicy przed nią i przep.......la na automatach,totku,co roku wymyślał różne perfidne sztuczki aby wyciągnąć od niej kasę ,a to niby coś mu zgineło na magazynie i musi zapłacić 10 tys a to inne historie ...miarka sie przebrała jak zostawił list że popełni samobójstwo jak mu nie ząlatwi 20 koła na dług,teraz wymyśłił że ma mu dać kasę to jej rozwód podpisze.w efekcie wszystkiego on spiernicza za granicę a ona siedzi u adwokata i smaruje pozew..mają 2 letnie dziecko :(

No różne są powody rozwodów, mąż Twojej znajomej widać był taki Piotruś Pan, nieodpowiedzialny.......

Twardoręki Twoja znajoma niech się nie obcyndala i nie daje dupkowi żadnej forsy.Dupek może podpisywać i nie musi. Sąd nie potrzebuje jego zgody żeby orzec rozwód i to z jego winy:):)

Narazie zrobili intercyzę i składa wniosek rozwodowy...dupek cały czas sądzi że Ona sobie jaja robi ,myśli że jest panem sytuacji.Wyjeżdza zagranicę wiedząc że komornicy bedą ją odwiedzać ,,,acha mają krdyt na mieszkanie przewyższający już wartość dzisiejszą mieszkania choć spłacają 4 lata ...zajebiście...kredyt w polsce to zajefajna sprawa

Wow, czasami wydaje mi sie ze niektórzy(bez względu na płeć mają rozum między nogami) :(