Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Antonina B

WITAM

Polecane posty

Gość Antonina B

Witam! Mam już synka prawie 3 letniego . O następną ciążę starałam się prawie 1,5 roku . Udało nam się tyle tylko, ze strciłam ja w 5 tygodniu. Poronienie wyglądało jak spóźniona miesiączka, która praktycznie nie różniła się od innych.W kwietniu tego roku znowu zaszłam w ciążę lecz USG w 7 tygodniu wykazało, że zarodek się nie rozwinął.Lekarz kazał czekać na samoistne poronienie.Trwało to 2 tygodnie i zaczęło się Na początku miałam lekkie krwawienia bez bólu dopiero 4 dni później dostałam strasznych bóli brzucha i zaczęło się ze mnie strasznie "lać", pojawiły się bardzo duże skrzepy. Ból udało się trochę uśmierzyć no spą i lekami przeciwbólowymi.Pierwszy dzień był najgorszy bo było duże krwawienie , ból też -ale do wytrzymania ( chyba działały leki)Duże krwawienie miałam przez 3 dni, następnie mniejsze ale z okresowymi skurczami i jasna krwią. mija już 9 dzień od tego wszystkiego i jest chyba lepiej dużo mniej krwi takie jasnej ale nadal czuję czasami skurcze.Nie byłam jeszcze u lekarza mam nadzieję , że samo się wszystko się oczyści- tak chyba jest lepiej z tego co czytałam . Pracuję więc nie jet źle fizycznie , psychicznie gorzej. Mam synka więc wszystkie myśli kieruję w jego stronę aby nie zwariować. Chciałam sie podzielić z innymi tym strasznym przeżyciem, sama dużo szukałam informacji w necie na temat doświadczeń innych.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować