Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość izolda.jasnowlosa

Mój eks mnie prześladuje i nęka!:(

Polecane posty

Gość izolda.jasnowlosa

Hej, jestem już bezsilna. Rozstaliśmy się z moim eksem 4 miesiące temu po 3 letnim związku. To ja zakonczyłam związek,ale on usilnie swoim zachowaniem mnie w tym utwierdzał. To ja byłam tą bardziej zaangażowaną stroną. Po rozstaniu nagle uznał,że bardzo mnie kocha i zaczął walczyć o związek. Nieutannie, codziennie, jego znajomi również do mnie pisali. Ja miałam coraz bardziej dość. Nie byłam już tą nawiną dziewczynką pędzącą do niego o północy,gdy skończy pracę na noc. Kiedys czekalam 40 min na przystanku wczesna mrozna wiosną,bo się spóżnił. Nocą. Po północy. Bo "szef" go zatrzymał...wrócił chwiejnym krokiem. Pisal na fejsie z innymi kobietami,oferujac im spotkania, piszac mile slowa..poznawal je na badoo co dalej z reszta czyni. Znajdywalam u niego w mieszkaniu typowo damskie atrybuty jak podklad z loreala za 70 zl w odcieniu camel sand czyli jasniejszym nisz moja skora, a on tlumaczyl,ze współlokator hindus sie wybiela. No zal. MIał plany emigracyjne, naciskal na slub,mowiac,ze bez tego nie moze pracowac w ue gdzie zechce, ciagle powtarzal,ze maja biznes plan. Ja idiotka, zrozumialam po 2 latach,ze bylam jego czescia. PO rozstaniu...zmiana warty. Codzienne telefony, smsy, chodzenie do miejsc w ktorych przebywam, proba kontaktu z moja znajoma, uprowadzenie mojego psa z pod sklepu i udawanie,ze on go znalazl po mojej ponad tuygodniowej depresjii(omal go nie zabilam, to przekroczylo granice),wysylanie kwiatow, czekoladek no generalnie zamienil sie w romantycznego amanta. Bylam szczera i mowilam,ze to koniec, ze z mojej strony nic z tego nie bedzie i przyjazn nie jest dobrym pomyslem. Mieszkamy w trójmieście,ale ja pochodzę z Krakowa. Aktualnie jestem na wakacjach u rodziców(studiuje). Wyslal mi smsa,ze jest w Krakowie,ze przejechal cala POlske specialnie dla mnie i,ze musze sie z nim spotkac,bo inaczej on zrobi sobie krzywde. Naprawdę ręce opadają:( K****a am dość, co ja mam robic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować