Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sand raaa

Basen a włosy, co dać na wlosy po lekkim schlapaniu wodą, aby ich nie myć?Pomocy

Polecane posty

Gość Sand raaa

Hej, zastanawiam sie czy jest jakiś spray, czy cokolwiek co moożna nałożyć lub spryskać wlosy, aby ich znów nie myć szamponem. Nie chodzi mi o całe mokre wlosy, ale jak ktoś lekko pochlapie je, a są spięte, nie ma czasu na mycie glowy, suszenie. Nie wiecie czy jest jakiś środek, że można lekko spryskac poochlapane SPIETE włosy, i że jak wyschną to nie będą koszmarne? Nie chodzi mi o to żeby wyglądały jak świeżo uczesane, ale tak by dało się wyjść na ulice ;)

Gość Ja polecaaaam
Polecam jedwab, ale w sprayu, dajesz na mokre wlosy spięte, tnz. lekko popśikasz, przeczeszesz delikatnie i jest ok ;) Albo jakaś mgiełka do suchych włosów, spryskasz włosy, jak jesteś w domu to takie spiete lkko przeszyć (minutka) i są jak nowe :)

Gość recinto
Czepek się to coś na włosy nazywa.

Gość Blondaaa
dziewczyny chciałąm polecić wam pudełko - co miesiac darmowe produkty pelnowartosciowe +probka (razem 5) ja moje czerwcowe juz odebrałam (była w nim m.in. odzywka z L'Oreala trzeba tylko zaprosic kogos do zabawy (nie mylic ze spamem) heh itd ...prosze link http://shinybox.pl/?ref=658c7fc i bawcie sie dobrze ;))

Są szampony w spreju np. od firmy Sayoss cena ok 16 zł, (dostępne w Rossmannie). Jedwab wcale nie jest taki dobry jak nam każdy wmawia. Mnie ostatnio uświadomiła fryzjerka jaką krzywdę robię włosom jedwabiem. Jeżeli włosy Ci się puszą, to delikatnie przejedź po nich rękami w kremie do rąk. A jeżeli są tłuste to najlepsza metodą jest zwykły puder"talk" dla niemowląt :)