Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaala

trwała wasze doświadczenia, uwagi rady

Polecane posty

Gość kaaala

hej dziewczyny! chciałam sobie zrobić trwałą, bo denerwują mnie moje proste włosy. Mam średniej długości czarne włosy (farbowane). Kupiłam już trwałą z Joanny - normalną. Moje pytanie jest taki jakie macie doświadczenia z trwałą?? rady uwagi itp zaczynam dlatego ten ten temat bo są posty o trwałej ale stare z 2005-7 roku a przecież postęp do przodu i te płyny teraz na pewno są teraz lepsze niż te kilka lat temu :)

Gość patriciaazz
nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie rob tego to jest juz nie modne a zrobisz se siano na glowie

Ja trwałą robiłam u fryzjera i pierwszy efekt byl ok ale po umyciu wlosów byly one sztywne, matowe i takie słomiaste pomimo róznych odzywek i szamponów.

Gość te verde unplugged.
W zyciu nie odwazylabym sobie zrobic sama trwalej. Ale bylam zachwycona efektem trwalej u fryzjerki, w dodatku przypadkowej i jeszcze sceptycznej. Mam wlosy sztywne i niezbyt podatne na ukladanie, z tego co pamietam robila mi wlosy na najgrubszych walkach (ktorych zabraklo wiec wlosy nad karkiem byly krecone na mniejszych), na poczatku mialam dosc drobne loki, potem przeszly w piekne miekkie pol loki, pol fale. Stanowczo polecam trwala, ale u fryzjera i na grubych walkach.

Gość kaaala
a jakiej długości masz włosy?? Pewnie masz długie i dlatego później tak ładnie wyglądały :) a mogę jeszcze zapytać ile zapłaciłaś za trwałą u fryzjera, bo nie orientuję się, a może faktycznie lepiej to przemyśleć

Gość jablova
nie odważyłabym się robić trwałej w domu - to jednak duże ryzyko... poza tym po trwalej sa normalne odrosty jak przy farbowaniu - przy głowie zupelnie proste, przyklapnięte włosy, a pozostałe przesuszone i szopiaste, zdecydowanie nie polecam.

Gość te verde unplugged.
Mialam wlosy gora do lopatek jak zrobilam trwala (okolo 80 zl albo 100 moze, ale ze 4 lata temu). Nawet przy odrostach do uszu wygladaly swietnie, bo reszta wlosow to wcale nie byly drobne loczki a la baranek, tylko wszsystko sie ladnie komponowalo. Moim bledem byl eksperyment z farbowaniem na blond, w domu, zniszcylam wlosy ale i tak przezyly. Poza tym bylam zachwycona efektem.